Prima pagină » International » Demi Lovato face dezvăluiri șocante! A suferit trei atacuri cerebrale și un infarct după o supradoză de droguri – VIDEO

Demi Lovato face dezvăluiri șocante! A suferit trei atacuri cerebrale și un infarct după o supradoză de droguri – VIDEO

18 feb. 2021, 23:51,
Bianca Rebegea în International

Cântăreața Demi Lovato a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Aceasta a povestit că a suferit trei atacuri cerebrale și un infarct după ce a luat o supradoză de droguri în 2018, potrivit BBC. Ulterior, medicii i-au transmis că s-a aflat la un pas de moarte.

Demi Lovato, în vârstă de 28 de ani, vorbește în trailerul unui nou documentar: „Doctorii mi-au spus că mai aveam 5 sau 10 minute”.

De asemenea, cântăreața le-a relatat reporterilor că „a rămas cu leziuni cerebrale și că încă le simte efectele”. Printre efecte se numără vederea încețoșată sau cu pete, ceea ce înseamnă că nu poate conduce și a avut dificultăți în a citi.

Demi Lovato a fost la un pas de moarte în 2018

În iulie 2018, Demi Lovato a fost transportată la spital, după ce a fost găsită inconștientă în casa ei din Los Angels. Aceasta a luat o supradoză de droguri și medicamente, la scurt timp după ce a început din nou să bea alcool, după șase ani de pauză.

Iată mesajul postat pe o rețea de socializare, imediat după supradoza, care aproape a ucis-o:

„Am vorbit întotdeauna deschis despre lupta mea cu dependența. Ce am învățat acum este că boala aceasta nu dispare și nu se estompează în timp. Este un lucru pe care trebuie să încerc să îl depășesc, pentru că nu am făcut-o încă.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine și încă în viață. Le sunt recunoscătoare fanilor mei pentru tot sprijinul și iubirea pe care mi-au arătat-o în ultima săptămână. Gândurile voastre pozitive mă ajută în aceste momente dificile.

Vreau să le mulțumesc familiei, echipei mele și medicilor de la Cedars-Sinai, care mi-au fost alături în tot acest timp. Fără ei nu aș mai fi putut scrie acum această scrisoare.

Am nevoie de timp să mă vindec și să mă reabilitez. Nu voi uita niciodată dragostea voastră și abia aștept ziua în care să pot spune că am depășit aceste momente”, a transmis Demi Lovato.

În trailerul noului său documentar, Demi Lovato spune:

„Am avut multe vieți, ca o pisică. Sunt la a noua viață”. Cântăreața a declarat că lansează documentarul „pentru a ajuta oamenii care au fost pe același drum”

Demi Lovato a fost un copil-vedetă, iar faima ei a crescut cu rapiditate în adolescență. Apoi, și-a lansat cariera muzicală. În anul 2020 a cântat imnul Statelor Unite ale Americii la Super Bowl.

Documentarul „Dancing With The Devil” va fi lansat pe YouTube în data de 23 martie.

Demi Lovato a căzut în patima alcoolului după șase ani

La scurt timp după ce a anunțat cu mândrie pe rețelele de socializare că a împlinit 6 ani de când n-a mai pus gura pe alcool și pe droguri, Demi Lovato a căzut iar în patima alcoolului. Ulterior, ea și-a prezentat fanilor un nou single, „Sober”.

Cântăreața s-a folosit de această piesă pentru a face o confesiune emoțională. De asemenea, a ținut să transmită mai multe mesaje familiei și fanilor, cărora le promite că va căuta din nou ajutor și se va vindeca:

„Îmi pare rău pentru fanii pe care i-am pierdut și care mi-au privit din nou căderea / vreau să fiu un model, dar eu sunt doar un om / Îmi pare rău că sunt aici din nou / Îmi promit că voi primi ajutor / Nu a fost intenția mea / Îmi pare rău…”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`