Prima pagină » Local » Delicii tradiționale făcute de un nutriționist! Doctorul Cristian Sturzu colaborează doar cu producători din Iași – GALERIE FOTO/VIDEO

Delicii tradiționale făcute de un nutriționist! Doctorul Cristian Sturzu colaborează doar cu producători din Iași – GALERIE FOTO/VIDEO

22 aug. 2022, 02:00,
Andreea Andrei, în Local

„DeGust” este brandul sub care un nutriționist Cristian Sturzu aduce în farfuriile ieșenilor delicii tradiționale făcute cu produse de la producătorii locali. Acesta folosește rețetele tradiționale, dar nu adaugă ingrediente nesănătoase

O dietă echilibrată și sănătoasă nu exclude total partea dulce a alimentației. Cristian Sturzu, de mai bine de un an de zile, creează delicii tradiționale, fără adaosuri ce ar putea transforma dulceața bunicii în ceva nesănătos. „DeGust” este brandul sub care fructele și legumele provenite de la producătorii din Iași se transformă în dulceața de odinioară și zacusca făcută ca la bunica acasă.

Delicii tradiționale făcute de un nutriționist

Cristian Sturzu, împreună cu echipa de experți în sănătate nutrițională de la clinica IQ Diet, a creat cele mai sănătoase dulciuri pe care natura le poate oferi. În combinații de fructe, așa cum făcea bunica, ori în rețete noi, dulcețurile de la „DeGust” pot fi o alternativă sănătoasă pentru dulciurile procesate, găsite în comerț.

„«DeGust» s-a născut din pasiunea pentru alimentație sănătoasă și echilibrată. Dulcele este pretutindeni în viața noastră și nu face rău. Excesele, pe de altă parte, ne vor putea aduce nenumărate preocupări care fac referire, de cele mai multe ori, la o stare de sănătate nu tocmai excelentă. Tocmai din această cauză, produsele pe care le propunem au primit undă verde de la specialiștii în nutriție. Cu alte cuvinte, există un sfat de urmat de la un om școlit, om pasionat de tot ceea ce înseamnă alimentație sănătoasă și bucuria completă a gusturilor. Ideea a venit acum un an și jumătate, de atunci testez rețete, încerc diferite ingrediente ca totul sa fie natural și cât mai aproape de gustul dulcețurilor și zacuștelor din copilărie”, povestește nutriționistul dietetician, Cristian Sturzu.

Bunătăți sănătoase cu materie primă de la producătorii locali

Dincolo de rețetele bine gândite pentru a scoate în evidență tot ce are mai bun natura de oferit, produsele de la „De Gust” sunt făcute doar cu fructe și legume de la producătorii din Iași. Cu toate că este o afacere la început și încă se dezvoltă, Cristian Sturzu consideră că va avea succes pe piața produselor artizanale, folosind doar fructe și legume naturale, dozajul din rețete fiind strict supravegheat ca fiecare borcan în parte să fie perfect.

„Materia primă provine de la producătorii locali. Sunt produse artizanale, nu producem industrial, dozăm, ambalăm și etichetăm manual. În viziunea conceptului gastronomico-dietetic, se reunesc trei game de produse preparate cu pricepere, meticulozitate, pasiune și drag de bun. Avem dulcețuri naturale, fără zahăr adăugat, produse din legume coapte la jar și nectar cremos din cătina. Gustul este amplificat de senzația intensă de proaspăt și delicios. Garantăm că se simt arome pe care nu le-ai mai simțit până acum datorită faptului că am pus cu atenție, laolaltă, doar ce este mai gustos din fructe și legume”, completează Cristian Sturzu.

Bunătățile de la „DeGust” vor putea fi comandate în curând de pe site-ul care încă este în lucru. Ieșenii pot găsi însă aceste delicii tradiționale la magazinul fizic din oraș.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *