Prima pagină » Cancan » Delia și soțul ei locuiesc într-un apartament de lux. Cum arată locuința care este dispusă pe două etaje

Delia și soțul ei locuiesc într-un apartament de lux. Cum arată locuința care este dispusă pe două etaje

01 feb. 2024, 10:38,
în Cancan

Delia Matache și soțul ei, Răzvan, locuiesc într-un apartament de lux, foarte spațios, situat în zona de nord a Capitalei. Cei doi l-au cumpărat cu mai mulți ani în urmă și au plătit la acea vreme 1,4 milioane de euro. Mai mult, Delia susține că nu prea invită pe nimeni acasă, deoarece nu-i place să facă curățenie mai apoi.

De mai bine de un deceniu, Delia Matache și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai admirate și stabile cupluri din lumea mondenă românească. Povestea lor de iubire a început în 2012, iar de atunci au traversat împreună toate bucuriile și provocările vieții. În prezent, aceștia locuiesc într-un imobil de lux dintr-o zonă de lux a Capitalei.

Delia și soțul ei locuiesc într-un apartament de lux

Cei doi au locuit într-un apartament din București, la Piața Unirii, o bună perioadă, iar apoi au cumpărat apartamentul de lux de 1,4 milioane de euro, unde locuiesc și în prezent. Apartamentul are peste 400 de metri pătrați și două etaje. Înăuntru au și o scară interioară și o terasă cu piscină. Cu toate că locuiește de mai mulți ani acolo, Delia nu a făcut niciodată până acum un tur complet al casei.

Delia s-a tot pozat, de-a lungul timpului, în diverse zone din apartament, în dressing, în living, în piscină, iar urmăritorii au putut să observe că are o mulțime de haine, pantofi și accesorii de la branduri cunoscute și scumpe. Are un living foarte spațios, unde ține două canapele, o masă mare, cu multe scaune și un candelabru viu colorat.

Apartamentul are și o terasă imensă, cu masă, piscină, unde petrece mult timp pe timpul verii. Delia le spunea fanilor, în urmă cu ceva timp, că nu mulți sunt cei care trec pragul locuinței sale.

„Nu prea (cheamă oameni acasă). Pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost, pe lângă scrumieră. Urăsc”, spunea Delia Matache, pe Instagram, conform Click.

În plus, artista nu-l lasă nici măcar pe soțul ei să gătească ca să nu murdărească bucătăria, iar casa să rămână mereu curată.

„Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm, ca să nu murdărim bucătăria. Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, mai spune Delia.

Artista nu-și dorește copii

Delia a fost întrebată în repetate rânduri dacă vrea sau nu copii. Fanii au făcut presupuneri și au speculat tot felul de lucruri, iar în cele din urmă artista, într-un moment de sinceritate, a spus că nu-și dorește copii.

Acum, invitată în podcastul lui Răzvan Exarhu, Delia a vorbit și despre curiozitatea oamenilor în ceea ce privește decizia ei de a deveni sau nu mamă.

„Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: «Nu vreau să fac copii». Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.r.: în timpul unui LIVE pe TikTok)”, a explicat Delia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`