Prima pagină » Cancan ultimă oră » Delia, replică ironică la adresa celor care critică femeile

Delia, replică ironică la adresa celor care critică femeile

02 aug. 2022, 21:36,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Delia este una dintre artistele de succes din România. Cântăreața a reacționat până acum cu mai multe ocazii criticilor pe care le-a primit în mediul online, în special atunci când a fost vorba despre cele care făceau referire la stilul ei vestimentar.

Recent, Delia a răspuns într-o serie de Instastories într-un mod ironic celor care critică constant femeile pentru aspectul lor fizic ori pentru alegerea lor de a apela la intervenții estetice.

Delia: „Femeile ar trebui să-și poarte vârsta cu încredere”

Delia Matache a spus că femeile ar trebui să-și poarte vârsta cu încredere, să nu-și mai facă intervenții. Reacția artistei arată faptul că își dorește să atragă atenția asupra comentariilor toxice și sexiste la adresa femeilor.

„Femeile ar trebui să-și poarte vârsta cu încredere, să nu-și mai facă intervenții, să-și accepte vârsta. În același timp, alții: „Dar de ce nu-și face și asta ceva, nu vede că i-a căzut fața, că i s-a lăsat pleoapa, că i-a crescut nasul.” De ce nu face ceva, că are bani, dacă-și respectă publicul”, a spus Delia pe contul personal de Instagram.

Artista critică adesea atitudinea pe care o au unii oameni

Nu este pentru prima dată când Delia are o astfel de reacție. Artista critică adesea atitudinea pe care o au unii oameni față de vedete și pretenția de a le cere să spună mereu orice lucru care ține de intimitatea lor. De asemenea, ea a ținut să îi critice pe cei care o urmăresc și care mereu jignesc o artistă din România atunci când apare sumar îmbrăcată pe scenă, însă a precizat că niciodată nu a auzit să se spună aceleași vorbe urâte și despre cântărețele celebre din alte țări.

„Ia ziceți, mă?! E rușinică? Mare, mică? A, vă intră mai bine că e de afară. Ipocriților! Orice femeie e liberă să arate și să se exprime fix cum vrea ea. Lăsați traumele că nu mai țin de prezent.”, a fost mesajul pe care Delia l-a transmis pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *