Prima pagină » Cultural » Delia nu și-a schimbat opinia și nu își dorește copii. „O să ai un stres toată viața ta cu acel copil”

Delia nu și-a schimbat opinia și nu își dorește copii. „O să ai un stres toată viața ta cu acel copil”

27 nov. 2023, 12:38, 5 ,
în Cultural

Delia a dezvăluit recent motivele sale pentru care nu își dorește copii. Aceasta este o decizie personală și nu ar trebui să fie judecată de nimeni. Delia este recunoscută ca una dintre cele mai talentate cântărețe. Este o femeie frumoasă, are o relație stabilă și călătorește frecvent alături de soțul ei, astfel că nu îi lipsește nimic.

Cu toate acestea, există curiozitate în rândul tuturor cu privire la motivul pentru care nu dorește să aibă un copil. Există persoane care au ajuns să o critice, deși nu au acest drept. Fiind sinceră, așa cum a fost întotdeauna, a explicat de ce nu este dorește să devină mamă.

Delia nu și-a schimbat opinia și nu își dorește copii

Delia a fost întotdeauna rezervată în ceea ce privește viața sa personală. Cu toate acestea, nu s-a interesat nici de viața altora. Fiind obosită de critici referitoare la absența copiilor, artista le-a răspuns tuturor pentru a-i calma. În plus, a dezvăluit și opinia mamei sale, Gina Matache, cu privire la această decizie.

„Mama s-a obișnuit cu ideea, știe. Și chiar mi-a zis recent: Foarte bine, ai avut dreptate, mai bine așa, stai fără stres, ești foarte bine așa. Eu cred că nu aș putea să stau real toată viața cu o grijă mare pe umeri, enormă. E o chestie care te schimbă foarte mult. O să ai un stres toată viața, îl cari toată viața după tine. Nu scapi de el niciodată, doar atunci când mori. Mă panichează chestia asta”. Este declaraţia pe care a făcut-o Delia la podcastului Ac de siguranță cu Răzvan Exarhu.

Ce reacții a primit din partea internauților

Delia adoră călătoriile, plecând frecvent în vacanțe alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. În aceeași discuție, Delia a menționat despre momentul în care a făcut o serie de declarații controversate cu privire la copii.

„Eu nu am spus atunci că nu vreau să am copii. Eram într-un live pe TikTok, în camera de hotel din Timișoara. Și am primit multe întrebări despre copil. Oamenii întrebau și eu răspundeam, nu am făcut eu o declarație oficială. A fost o chestie interactivă, vorbeam cu oamenii. Dar în continuare cred că nu vreau să am copii. Oamenii îmi spun că greșesc pentru că sunt un model pentru tineri. Şi nu o să mai facă oamenii copii.”, a spus Delia.

Delia are o carieră remarcabilă și, desigur, nu se confruntă cu probleme financiare. Obține mii de euro pentru doar o oră de concert. Vedeta a avut și noroc în dragoste, fiind căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu, din anul 2012. Cu toate acestea Delia nu și-a schimbat opinia și nu își dorește copii.

Comentarii
  • Fără copii sunteți cea mai săracă familie! Rușine!

  • Ea nu știe câtă bucurie și fericire îți dă un copil.atunci și mama ei trebuia să o facă marinar.(sa nu o nască )

  • Câtă răutate din partea comentatorilor.
    Procedează fiecare după propriile simțăminte.Dacă nu se simte în siguranță că va duce la bun sfârșit creșterea unui copil.Delia și multe alte femei au alte priorități în viață.
    Este mai bine ceea ce fac alte femei de-și lasă copilul în alte locuri decât în sânul familiei ?

  • Sunt oameni si oameni. Sunt care au cate 10 copii si altii care nu au nici unul, asa e in viata. Nu e o regula sa ai sau sa nu ai copii, depinde de fiecare. Nu faci copii de gura lumii ci doar daca iti doresti asa ceva.

  • Corect. Eu sunt profesor. Zic eu unul normal. Si nu mi am dorit niciodata copii. Mai intai pentru ca nu am acea tragere de inima, acel sentiment, apoi pentru ca am o doza de egoism. Toata viata am invatat, am stat doar prin examene. Nu am avut viata privata, timp si bani. Acum am o relatie stabila, un banut din munca mea si as vrea sa-mi traiesc restul cat mai am din viata vazand lumea, vizitand, facand vacante, mergand la tot ce nu am avut timp in facultate(teatru, film,spectacole in aer liber etc). Un copil m ar impiedica sa fac asta si oricum sunt batrana pentru facut copii. Am 42 de ani acusi. Copii pentru o cana de apa? Din pamant venim,in pamant ne ducem. Cu sau fara cana de apa a copilului. Nu luam nimic cu noi si nu am vazut morti lasati pe nasalie. Altii fac 10 si tot nu au cana de apa. Au trecut vremurile cand cel mai mic ramanea in curte cu parintii pana la moarte. Acum fiecare are familia lui, in alte orase, judete sau tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *