Prima pagină » National » Delia Matache și Răzvan Munteanu, un cuplu ca-n povești. Cu ce se ocupă soțul artistei

Delia Matache și Răzvan Munteanu, un cuplu ca-n povești. Cu ce se ocupă soțul artistei

02 iul. 2021, 11:19,
BZI.ro, în National

Delia Matache și Răzvan Munteanu formează un cuplu de mai bine de zece ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 și de atunci sunt de nedespărțit. Nu de puține ori, cântăreața a postat imagini din vacanțele de vis petrecute alături de soțul ei sau din momente mai intime.

Daca despre Delia toată lumea cunoaște tot felul de detalii, când vine vorba de soțul ei lucrurile stau total diferit. O fire mai retrasă, Răzvan nu a apărut în presă de prea multe ori.

Delia Matache și Răzvan Munteanu formează un cuplu și pe plan profesional

Răzvan Munteanu este impresarul Deliei și un prosper om de afaceri. Acesta deține mai multe localuri în Centrul Vechi al Capitalei. Deși el a stat departe de presă, Delia a răspuns mereu la întrebările despre acesta.Aceștia s-au cunoscut acum mai bine de zece ani într-un club manageriat de către Răzvan.

Potrivit acestuia, a fost dragoste la prima vedere. Din clipa în care s-au văzut, bărbatul a încurajat-o pe faimoasa cântăreață și i-a devenit manager din dorința de a fi mai aproape de ea și de a o ajuta și mai mult.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”, povestea Răzvan.

“În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez”, mai declara acesta.

Răzvan Munteanu a fost împreună cu Andreea Marin

Delia Matache și Răzvan Munteanu formează acum un cuplu extrem de fericit, însă puțini știu de relația pe care acesta a avut-o cu Andreea Marin. Totul se întâmpla cu mult timp înainte ca cei doi să se cunoască.

„Știu de fostele relații ale lui Răzvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a declarat Delia.

Soțul Deliei a cunoscut-o pe Andreea Marin la festivalul “Cerbul de Aur” din anul 2004. Atunci Andreea Marin avea 27 de ani, iar Răzvan doar 24 de ani. Chiar dacă relația dintre cei doi a fost una serioasă, lucrurile nu au durat și totul s-a terminat destul de repede.

Delia Matache și Răzvan Munteanu formează un cuplu de mai bine de zece ani, însă nici până în acest moment nu au un copil.

„El a făcut primul pas. Deşi pare greu de crezut, eu sunt mai timidă. M-a cucerit prin firea lui haioasă şi modul lui de a fi, grijuliu şi protector. Nu mă supără. Ne înţelegem frumos, ca doi adulţi”, a povestit Delia, la un moment dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *