Prima pagină » Cancan » Delia Matache, nemachiată și în ipostaze controversate pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa artistă despre operațiile estetice

Delia Matache, nemachiată și în ipostaze controversate pe rețelele de socializare. Ce spune frumoasa artistă despre operațiile estetice

14 feb. 2022, 09:26,
în Cancan

Celebra cântăreață Delia Matache a pozat nemachiată și în ipostaze controversate pe rețelele de socializare. Vedeta își surprinde fanii de fiecare dată cu fotografii în ținute inedite, provocând nu de puține ori discuții în mediul online.

Când vine vorba de aparițiile publice, Delia iese din tipare prin vestimentație, atitudine și look. De curând aceasta a împlinit 40 de ani, iar modul în care s-a afișat de ziua ei a declanșat un val de reacții printre internauți. De-a lungul timpului, cântăreața a trecut prin transformări fizice spectaculoase, iar unii au afirmat că aceasta a apelat la ajutorul esteticienilor pentru a arăta atât de bine. Iată ce spune frumoasa artistă despre operațiile estetice.

Delia Matache, nemachiată și provocatoare pe rețelele de socializare

La vârsta de 40 de ani, frumoasa artistă Delia arată spectaculos și se menține în formă. Mai mult, vedeta nu ține cont de vârstă sau de bani când vine vorba de haine sau vacanțe în locuri exotice. Aceasta se bucură din plin de viață alături de soțul ei și nu ține cont de criticile celor din jur.

Cu toate că îndrăgita artistă a provocat controverse în mediul online cu aparițiile excentrice, Delia nu a acceptat să pozeze nud. Cântăreața s-a afișat în repetate rânduri nemachiată sau în ținute sexy, iar reacțiile nu au întârziat să apară.

Delia și-a surprins admiratorii cu fotografii în care apare fără pic de machiaj. Artista are un ten impecabil și o privire cuceritoare, spre încântarea fanilor ei. Artista a mărturisit că în adolescență era dependentă de machiaj, însă acum aceasta nu ezită să apară nemachiată. Mai mult, frumoasa vedetă a precizat că nu mai simte nevoia să se machieze atât de des atunci când este departe de lumina reflectoarelor.

,,Eu la 20 de ani mă machiam mai tare ca acum, aveam senzația că nu pot să ies din casă nemachiată, iar acum încerc să pun cât mai puțin machiaj. Cel mai ciudat este că odată cu vârsta încep să mă machiez mai puțin, nu înțeleg de ce. Poate m-am maturizat și mi-am dat seama că estetic machiajul nu face decât să mă îmbătrânească.  Îmi schimbă fața, care e ok, curată, senină, trăsăturile  sunt frumoase. Nu îmi place să mă mai machiez excesiv.”, a declarat artista.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care s-a fotografiat nemachiată și a făcut furori cu aparițiile sale este Antonia. Aceasta a surprins prin ipostazele din mediul online, fiind extrem de apreciată de internauți. De asemenea, frumoasa artistă Elena Gheorghe a atras privirile tuturor după ce s-a pozat în ținute sexy pe Instagram, spre încântarea admiratorilor ei. Cu toate acestea, îndrăgita cântăreață a refuzat să pozeze nud pentru revistele de profil. Aceasta a mărturisit că pictorialele nud nu o reprezintă și nu va accepta niciodată să se lasă fotografiată goală.

Ce intervenții estetice are frumoasa artistă

Delia Matache nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia. Celebra artistă are un fizic de invidiat și un ten impecabil, fapt care a declanșat tot felul de discuții în mediul online. Unii internauți consideră că vedeta are câteva intervenții estetice, care au ajutat-o să se mențină în formă.

Frumoasa artistă a mărturisit că nu are operații estetice, însă recunoaște că și-a făcut câteva tratamente și intervenții cu acid hialuronic. Deși nu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, Delia Matache este adepta operațiilor de înfrumusețare, dacă acestea nu sunt făcute în exces.

,,Nu am operații estetice, dar le încurajez câtă vreme sunt făcute cu bun simț, cu măsură și te ajută să ai mai multă încredere în tine. De asemenea, am mai spus și pe social media, consider că este o chestiune personală și ține de intimitatea fiecăruia dintre noi dacă ai sau nu operații estetice, dacă alegi sau nu să vorbești despre acest subiect.”, a declarat vedeta.

Spre deosebire de frumoasa artistă Delia Matache, alte vedete din showbiz-ul autohton au apelat la ajutorul esteticienilor, făcându-și mai multe operații estetice. Printre acestea se află și Bianca Drăgușanu, care a trecut prin transformări spectaculoase în urma intervențiilor făcute. Mai mult, controversata blondină a acceptat să pozeze nud de mai multe ori, iar pictorialele provocatoare i-au adus și mai multă celebritate.

O altă vedetă care a acceptat să pozeze seminud este frumoasa actriță Alexandra Dinu. Aceasta este una dintre cele mai râvnite femei din România, iar relațiile amoroase cu mai mulți bărbați celebri au propulsat-o în atenția publicului.

Cu toate că nu are operații estetice, Delia Matache se menține în formă și are o siluetă fără cusur la 40 de ani. Aceasta a dezvăluit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să arate atât de bine.

,,Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez. Niciodată nu m-am înfometat în viața mea. De când mă știu mănânc cu bucurie cât vreau și ce vreau. ”, a precizat aceasta.

Delia Matache și-a surprins admiratorii cu fotografii în care apare nemachiată. Dincolo de aparițiile controversate, frumoasa artistă se bucură de celebritate și este extrem de apreciată de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *