Delia Matache, ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Ce spune vedeta despre aparițiile controversate din mediul online

05 ian. 2022, 10:33
BZI.ro, în Cancan

Delia Matache și-a surprins încă o dată fanii și s-a afișat în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Cântăreața atrage atenția mereu cu ținutele extravagante și atitudinea rebelă, fiind apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. 

Nu de puține ori artista a apărut extrem de provocatoare la evenimentele mondene, spre surprinderea tuturor. Iată ce spune vedeta despre aparițiile controversate din mediul online.

Delia Matache, apariții sexy pe rețelele de socializare

Apreciată pentru talentul artistic deosebit, Delia Matache atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă. Cântăreața este nonconformistă și iese din tipare prin atitudine și stilul vestimentar aparte. 

Dincolo de aparițiile excentrice ale frumoasei vedete, Delia Matache se bucură de aprecierea publicului și are un număr impresionant de urmăritori de rețelele de socializare. 

Recent, artista a postat fotografii în care apare în ținute extrem de sexy, spre încântarea fanilor. Mândră de formele ei perfecte, Delia nu ezită să se afișeze în ținute provocatoare în mediul online.

Mai mult, aceasta a provocat nenumărate discuții printre internauți, unii dintre aceștia criticând-o pe vedetă. Cu toate acestea, Delia își asumă fiecare apariție și nu ține cont de replicile dure ale celor din jur.

La vârsta de 39 de ani, Delia Matache arată spectaculos și se menține în formă. Artista nu ține cont de vârstă și se bucură de viață alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. 

,,Eu trăiesc într-o viață atât de frumoasă și scopul meu este să fiu cât mai happy încât nu mi-am pus niciodată întrebarea câți ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui să mă comport la 39 de ani, pentru mine nu contează.”, a declarat aceasta.

O altă cântăreață celebră din showbiz-ul autohton care a apărut în ipostaze surprinzătoare în lumea mondenă este Andreea Bănică. Artista a pozat în trecut în revista Playboy, însă regretă pictorialul nud care a propulsat-o în atenția publicului.

Ce spune vedeta despre aparițiile ei controversate

Delia Matache a fost criticată de multe ori pe rețelele de socializare. Aceasta i-a uimit pe fani cu aparițiile excentrice și ținutele extravagante. Cu toate că nu ezită să se fotografieze în ipostaze provocatoare, Delia Matache a refuzat să pozeze nud pentru revistele de profil. 

,,Nu îmi place ideea să pozez goală. Parțial goală am pozat, dar niciodată nud. (…) Sunt pasionată de poze și îmi place să le fac chiar eu.”, a declarat solista.

Vedeta tv a recunoscut de multe ori că este ironizată de colegi pentru stilul vestimentar, însă preferă să rămână o nonconformistă. 

Pe lângă ținutele excentrice, Delia Matache are un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Cântăreața a mărturisit că nu ține dietă și nu are nicio restricție când vine vorba de alimentație. 

„Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez. (…)  Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic.

Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire.  M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând.”, a precizat îndrăgita artistă.

Dincolo de succesul pe plan profesional, Delia are o căsnicie frumoasă alături de Răzvan Munteanu. Acesta este de mai mulți ani impresarul cântăreței, implicându-se în cariera frumoasei lui soții.

,,În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele.”, a declarat Răzvan Munteanu.

Delia Matache și-a surprins fanii după ce s-a afișat în ipostaze sexy pe rețelele de socializare. Frumoasa artistă este extrem de activă în mediul online și se bucură de aprecierea publicului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *