Prima pagină » Cancan » Delia Matache, dezvăluiri surprinzătoare despre soț și problemele din căsnicie. ,,Suntem doi în casă, dar ne manifestăm cât 10…”

Delia Matache, dezvăluiri surprinzătoare despre soț și problemele din căsnicie. ,,Suntem doi în casă, dar ne manifestăm cât 10…”

06 iun. 2022, 11:35,
în Cancan

Una dintre cele mai apreciate artiste din România, Delia Matache, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre soț și problemele din căsnicie. Celebra cântăreață are o carieră impresionantă în muzică și este îndrăgită de publicul autohton. Dincolo de lumina reflectoarelor, Delia Matache este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta este căsătorită cu Răzvan Munteanu din anul 2012, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cu toate acestea, vedeta a recunoscut că a trecut prin multe momente tensionate în cuplu. Iată ce spune Delia Matache despre soțul ei și provocările din căsnicie.

Delia Matache, declarații surprinzătoare despre soț și viața de cuplu

Delia Matache este o cântăreață de succes, fiind extrem de apreciată de publicul autohton. Artista face furori de fiecare dată când apare pe scenă, iar piesele sale muzicale sunt pe placul publicului autohton. Vedeta arată spectaculos și nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy și ținute extravagante. Dincolo de planul profesional și de lumina reflectoarelor, vedeta este discretă când vine vorba de viața privată.

Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Delia Matache a fost deseori întrebată când va deveni mamă, însă artista a evitat să ofere un răspuns clar și a dorit să păstreze discreția. Dacă pe Delia o cunoaște toată lumea, soțul ei, Răzvan Munteanu apare destul de rar în spațiul public. Bărbatul este managerul soției sale, însă deține și mai multe afaceri de succes.

Delia Matache are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei și se declară o femeie fericită și împlinită alături de cel care i-a cucerit inima și îi este alături mereu.

„Răzvan este familia mea, numeroasă. Noi avem multe personalități. Suntem doi în casă, dar ne manifestăm cât 10. Este familia mea! A venit în viața mea fix când trebuia și ne-am ciocnit în momentul potrivit. Ca două roci puternice, ca două pietre tari. M-a ajutat, pentru că a simțit că poate să facă asta și eu am simțit că sunt în siguranță cu el, pentru că eram într-o perioadă în care totul era așa, o nebuloasă.

Da, mi-am găsit stabilitatea, dar echilibrul și stabilitatea vin cu un soi de maturizare a ta. E bine ca echilibrul tău și stabilitatea să nu depindă în totalitate de nimeni și ajungi la asta prin tot felul de experiențe. Ca echipă și ca lucruri frumoase, pe care am reușit să le facem, da, n-aș fi reușit să fac asta fără el. Noi suntem o echipă.”, a declarat cântăreața.

Și frumoasa cântăreață Loredana Groza se mândrește cu soțul ei, Andrei Boncea, care îi este alături de mai bine de 23 de ani.

Ce spune frumoasa artistă despre problemele din căsnicie

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohtob. Cântăreața radiază de fericire alături de partenerul ei, însă recunoaște că au existat multe momente dificile în viața de familie. Cu toate acestea, artista a depășit greutățile împreună cu cel care i-a cucerit inima în urmă cu mai mulți ani.

,,Relația noastră se bazează pe înțelegere, respect, iubire, sprijin reciproc. De regulă cedează cel care a greșit!”, a mărturisit artista.

Cuvinte de laudă pentru Răzvan Munteanu are și mama Deliei Matache, care se mândrește cu ginerele ei.

,,Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin!”, a precizat Gina Matache.

Întrebată când are de gând să devină mamă, Delia Matache a oferit un răspuns sincer, fără a oferi prea multe detalii despre acest subiect pe care l-a tot evitat de-a lungul timpului.

„Deja am foarte multe variante de răspuns și toate sunt de nedifuzat. Hai să mergem cu o variantă drăguță, ne mai gândim și rămâne o portiță deschisă, în cazul în care vrem sau nu, dar ne mai gândim. Rămâne varianta ne mai gândim!”, a declarat cântăreața.

Delia Matache are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei și se declară o femeie fericită și împlinită. Artista are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani și se bucură din plin de viață alături de bărbatul care i-a cucerit inima și îi este alături mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *