Prima pagină » Magazin » Delia, intr-o tinuta de infarct! I s-au vazut «toate alea» pe scena – FOTO

Delia, intr-o tinuta de infarct! I s-au vazut «toate alea» pe scena – FOTO

04 apr. 2016, 08:51,
Echipa BZI.ro, în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:548136;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Delia, in cei mai sexy chiloti de piele! Nicio artista din Romania n-a indraznit pana la ea sa urce asa pe scena! Cantareata a aratat aproape tot fanilor la super concertul de la Sala Palatului! Posteriorul Deliei face peste o mie de puncte, iar acest lucru il stie foarte bine si artista! Tocmai din acest motiv, ea si-l «prezinta» fara jena in show-urile sale si, pe an ce trece, il dezgoleste din ce in ce mai mult in fata fanilor.

Delia Matache a aratat senzational, sambata seara, la concertul anual de la Sala Palatului! Imbracata in tinute spectaculoase, sexy si… provocatoare, blondina i-a lasat pe barbatii prezenti la fata locului fara glas. Punctul de maxim interes al aparitiei blondinei a fost fireste dezgolirea poponetului a la Jennifer Lopez, unul destul de bine lucrat la sala, fara pic de celulita sau piele lasata. Tinutele alese la concert au lasat sa i se vada cantaretei fundul bombat, aproape gol si foooarte incitant pentru cei aflati, in special, in primele randuri.

Pentru ca privelistea sa fie perfecta si de impact, Delia nu s-a sfiit sa faca si niste miscari lascive, care au taiat, pur si simplu, respiratia tuturor. Mai mult, conform show-ului, a recurs si la scene fierbinti, cand, alaturi de dansatorii ei, a mimat si acte sexuale!!! La «Welcome to Deliria», blondina a mai punctat in privinta vestimentatiilor «deocheate», alegand niste tinute ce au lasat sa i se vada chilotii, unii negri, care, cu siguranta, au trezit imaginatia barbatilor din sala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *