Prima pagină » Cancan ultimă oră » Delia a șocat pe toată lumea cu ultima sa apariție! Artista și-a creat haine din plase de rafie
Delia a șocat pe toată lumea cu ultima sa apariție! Artista și-a creat haine din plase de rafie

Delia a șocat pe toată lumea cu ultima sa apariție! Artista și-a creat haine din plase de rafie

21 mart. 2024, 22:21,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Delia și-a pus din nou cele mai extravagante idei în aplicare și, de această dată, și-a creat o ținută complet „nebună”, așa cu au caracterizat-o cei mai mulți dintre internauți, din tradiționalele pungi de rafie românești. Artista și-a creat o bluză și chiar un accesoriu pentru cap folosindu-se de aceste obiecte, spre amuzamentul și uimirea tuturor fanilor ei din mediul online.

De-a lungul timpului, Delia a avut numeroase apariții care mai de care mai extravagante, însă a dovedit de fiecare dată că nu duce lipsă de idei atipice, iar acum a dat din nou „lovitura” cu o ținută confecționată din plase de rafie.

Delia, ținută confecționată din plase de rafie

Delia a pus în aplicare încă o idee originală, cu care a atras atenția asupra sa pe rețelele de socializare. Cu o atitudine pe măsură, cântăreața a îmbrăcat ținuta confecționată din plase de rafie, pe care a purtat-o cu mândrie în mediul online. Fără să fie mai fie surprinși de ideea ingenioasă a artistei, fanii săi au avut diferite reacții în secțiunea de comentarii.

„Originală, ca întotdeauna”, „Ai putea face o colecție de haine de rafie”, „Deci nu te cred! Bravo”, „Tanti doamna Delia, ați venit de la spital?”, „Damn, rafie rafiuță, ești mișto Deliuță”, „Doamna Delia, să mai lăsați sacoșe de astea, să nu le transformați în haine pe toate, că nu mai are mama cu ce să îmi trimită zacuscă și șorici în străinătate. Vă pup, doamna Delia”, „O zis mamaie să îi aduci plasele înapoi. Că dacă le rupi nu știe ce îți face, dar îți face…”, „Vezi că o să te copieze Balenciaga”, sunt doar câteva dintre reacțiile pline de umor a urmăritorilor Deliei din mediul online.

Delia a ajuns pe perfuzii

Cu numai câteva ore în urmă, înainte de a se afișa în mediul online în noua sa ținută din rafie, Delia a apărut cu perfuzia la mână, întinsă pe pat, la o clinică privată.

Din fericire, nu este vorba despre nicio problemă de sănătate, ci doar de o injectare cu un boost de vitamine, o practică des întâlnită în rândul celor care au un program încărcat atât ziua, cât și noaptea, mai ales artiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *