Prima pagină » Local » Degringoladă în PSD Iași. Deputatul Camelia Gavrilă își propune apropiații în funcții- cheie. Elvira Rotundu, director la Colegiul „Negruzzi”, împinsă pe listele pentru Consiliul Local

Degringoladă în PSD Iași. Deputatul Camelia Gavrilă își propune apropiații în funcții- cheie. Elvira Rotundu, director la Colegiul „Negruzzi”, împinsă pe listele pentru Consiliul Local

14 aug. 2020, 02:01,
Vlad Rotaru în Local

Surpriză neplăcută pentru oamenii din PSD Iași. Cuplul Maricel Popa și deputatul Camelia Gavrilă aduce pe listele pentru Consiliul Local persoane care nu au nicio treabă cu filiala municipală a partidului. Camelia Gavrilă i-a făcut loc pe liste directorului de la Colegiul „Costache Negruzzi”, Elvira Rotundu. Astfel, candidatul PSD la Primăria Iași își aduce lângă ea colaboratorii, în loc să promoveze oamenii din partid

PSD Iași se află la un pas de colaps. Cuplul Maricel Popa- deputatul Camelia Gavrilă a ajuns să facă din organizația PSD o castă personală, cu oameni care nu au nicio treabă cu social democrația. Cei doi promovează persoane care fac parte din anturajul lor și care nu au mai făcut politică niciodată până acum sau care nu au nicio treabă cu administrația publică locală. Actualul deputat, pus candidat la Primăria Iași, a adus-o lângă ea pe Elvira Rotundu, directorul Colegiului Național „Costache Negruzzi”. Elvira Rotundu este urmașa deputatului PSD la cârma instituției de învățâmânt, prin urmare este o apropiată a acesteia. Nu este de mirare acest lucru din moment ce corturile de promovare ale deputatului PSD Camelia Gavrilă sunt refolosite după ce au trecut pe la Colegiul „Negruzzi”.

Elvira Rotundu, director la Colegiul „Negruzzi”, pusă pe lista PSD Iași pentru Consiliul Local

În aceste condiții, Camelia Gavrilă nu a ezitat să o promoveze pe listele pentru Consiliul Local pe Elvira Rotundu, directoarea Colegiului Național „Costache Negruzzi”. În timp ce în organizația PSD Iași sunt destui oameni care au cunoștințe administrative, care știu ce este politica, Camelia Gavrilă preferă să se înconjoare cu oameni obedienți și neavizați în domeniul administrativ. Elvira Rotundu nu a cochetat cu politica și administrația, aceasta fiind doar în sistemul de învățământ.

Cu toate acestea, Elvira Rotundu, fiind o apropiată a deputatului Camelia Gavrilă, va intra pe listele pentru Consiliul Local, cel mai probabil pe un loc eligibil. Aceasta ar trebui să explice de cât timp este membru PSD Iași, ce a făcut pentru formațiunea social-democrată și care sunt proiectele pe care vrea să le implementeze pentru municipiul Iași. Reporterii cotidianului BZI au încercat să ia legătura cu Elvira Rotundu, directorul Colegiului Național „Costache Negruzzi”, pentru a explica cum a ajuns pe listele PSD Iași la Consiliul Local, încă aceasta nu a răspuns apelurilor telefonice.

Dezastrul bate la ușa PSD Iași. Scor electoral penibil pentru cuplul Maricel Popa- Camelia Gavrilă

Nominalizarea directorului de la Colegiul Național „Costache Negruzzi” a fost posibilă și cu largul concurs al lui Maricel Popa, actualul președinte al PSD Iași. De altfel, Maricel Popa este cel care a propus ca deputatul PSD Camelia Gavrilă să fie candidatul formațiunii la Primăria Iași. Popa a ignorat toate sondajele de opinie și a propus ca un personaj cu nici 10 la sută intenție de vot să reprezinte partidul la alegerile locale 2020. De altfel, acesta este și cel mai slab moment din istoria PSD Iași.

Sub comanda lui Maricel Popa, liderul PSD Iași, și cu Gavrilă candidat la primărie, partidul abia ar atinge cu greu 15 la sută pe municipiu, fiind abia a treia opțiune de vot după PNL și alianța USR- PLUS în opțiunile electoratului. Maricel Popa a umflat cât a putut sondajele de opinie, însă realitatea este una cât se poate de cruntă pentru partidul pe care încă îl conduce. Acum încearcă să le facă loc unor persoane obediente pe locurile eligibile pe listele pentru Consiliul Local și Consiliul Județean pentru ca apoi acestea să îl sprijine la șefia partidului.

Ceea ce se întâmplă în PSD Iași arată un management extrem de prost

Nu va dura mult, iar timpul va demonstra dacă am avut sau nu dreptate. După alegerile locale 2020, cineva va trebui să răspundă pentru dezastrul din PSD Iași, pentru ceea ce au lăsat în urmă. Nu este posibil ca cei doi candidați la Primăria Iași și Consiliul Județean, care nu au respectat partidul și și-au pus oameni pe locuri eligibile, să nu plătească cu funcțiile sau excluderea din rândurile partidului.

Ieșenii să nu se aștepte la onoare și demnitate și nici la bun simț din partea celor doi candidați. Ei nu au așa ceva, din păcate! Ceea ce se întâmplă la PSD Iași arată un management extrem de prost. Se ajunge într-o situație ca la USR- PLUS Iași, unde deputatul zero Marius Bodea le spune prietenilor apropiați că sunt mulți proști în Iași care îi vor vota. Suntem foarte curioși care va fi numărul acestora. După alegerile locale 2020, pare că vom avea parte de partidul proștilor la cum a lăsat Marius Bodea să se înțeleagă. Însă, până la urmă, ieșenii votează cu cine cred de cuviință, rolul nostru fiind doar acela de a prezenta ceea ce spun politicienii locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *