Prima pagină » Cancan » Deea Maxer trăiește o adevărată dramă. Tânăra nu mai poate face copii

Deea Maxer trăiește o adevărată dramă. Tânăra nu mai poate face copii

29 iun. 2021, 10:19,
BZI.ro, în Cancan

Deea, soția lui Dinu Maxer, a dezvăluit de curând cu ce dramă se confruntă. Tânăra artistă le-a povestit fanilor că nu mai poate face copii. Din fericire, ea și soțul ei au deja un băiat și o fetiță care le-au făcut viața mai frumoasă. În altă ordine de idei, cuplul de artiști are o viață palpitantă, certurile și împăcările fiind destul de dese în familie.

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele frumoase cupluri din țară. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni și relația lor mereu a mers așa cum trebuie. Totuși, în sufletul lor se ascunde o mare tristețe, chiar dacă pare că nimic nu le lipsește. Tânăra a povestit că nu mai poate deveni mamă din cauza unor problemele de sănătate.

Deea Maxer trăiește o dramă

Dinu Maxer și soția lui formează o familie foarte frumoasă și sunt printre cele mai iubite cupluri mondene de la noi. Aceștia au o familie frumoasă și sunt extrem de fericiți alături de cei doi copii ai lor. Deși sunt împliniți, ei și-ar mai fi dorit să devină părinți în anii următori, însă acest vis al lor nu mai are sorți de izbândă. Și aceasta deoarece Deea a trecut prin clipe de coșmar după ce a adus pe lume al doilea copil, în 2019. Deea Maxer nu a avut deloc parte de o naștere ușoară, dat fiind faptul că artista avea varice pe organele interne și situația a fost foarte complicată.

Imediat după naștere au apărut complicații și din cauza unei hemoragii neașteptate, care a fost operată mult prea târziu, soția lui Dinu Maxer nu mai poate face copii. A trecut prin clipe de groază, la care nici măcar nu își dorește să se gândească acum. Deși voiau să își mărească familia, se rezumă acum la cei doi copii pe care îi au și le acordă acestora toată atenția lor și se asigură că nu le lipsește nimic.

„Nu se mai poate din punct de vedere medical. Ne rezumăm la doi, avem perechea perfectă pe care eu mi-am dorit-o întotdeauna. Dinu nu a avut încotro. Ne bucurăm de ei și îi creștem în continuare. Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate am fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, a povestit Deea Maxer.

Deea și Dinu Maxer se ceartă des

Deși par cuplul perfect, cei doi mai au și probleme în căsnicie. Nu se pune problema de despărțiri și scandaluri, dar între ei mai intervin și discuții mai aprinse. Deea și Dinu Maxer se ceartă cel mai mult când vine vorba despre muzică, pentru că sunt perfecționiști și vor să iasă totul bine. Iar dacă s-ar pune problema de înșelat, Deea nu ar putea accepta așa ceva, dar are mare încredere în soțul ei.

„E foarte greu să picăm de acord pe un proict. Noi ne certăm foarte mult din cauza muzicii și a proiectelor muzicale. Dacă m-ar înșela nu aș ierta, dar nu e cazul că de aia și-a luat nevastă așa tânără”, a mai spus Deea Maxer.

În altă ordine de idei, chiar dacă Deea și Dinu Maxer au o familie frumoasă, în viața lor rămâne această dramă, că nu vor mai putea avea și alți copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *