Prima pagină » Cultural » Deea Maxer s-a îndrăgostit după divorţul de Dinu Maxer? „Mi-ai pus foc în vene”

Deea Maxer s-a îndrăgostit după divorţul de Dinu Maxer? „Mi-ai pus foc în vene”

14 apr. 2023, 08:47,
în Cultural

În urmă cu mai puțin de o lună, Deea (33 de ani) și Dinu Maxer (49 de ani) au anunțat că divorțează. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că cei doi păreau să aibă relația perfectă. Deea nu pare însă foarte afectată de această despărțire și a devenit extrem de activă pe rețelele de socializare. Recent, ea a postat un mesaj misterios care a trezit suspiciunea fanilor ei. Toți se întreabă acum dacă este Deea îndrăgostită de un alt bărbat.

Vestea divorțului dintre Deea și Dinu Maxer a produs un val de uimire în rândul fanilor lor. Timp de 17 ani cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, având împreună și doi copii. Se pare însă că certurile și neînțelegerile repetate au măcinat iubirea lor, astfel că au decis să meargă fiecare pe drumuri diferite.

Deea Maxer s-a îndrăgostit după divorţul de Dinu Maxer?

La nici o lună de la despărțirea de soțul ei, Deea Maxer nu pare foarte tare afectată. Ea a devenit extrem de activă pe rețelele de socializare, postând zilnic poze, melodii și diferite mesaje motivaționale. Recent, Deea a postat însă un mesaj misterios care trezit suspiciunea fanilor.

„Mi-ai pus foc în vene
De iubire și-apreciere.”, a scris Deea Maxer pe Instagram.

Mesajul brunetei lasă loc la interpretări, mulți întrebându-se dacă nu cumva este îndrăgostită de un alt bărbat.

Deea Maxer este încrezătoare în viitorul ei. „Am deja tot ce am nevoie”

În urmă cu câteva zile, Deea Maxer a postat un alt mesaj sugestiv. Frumoasa brunetă este extrem de încrezătoare în viitorul ei, divorțul de Dinu fiind deja parte din trecut. Deea nu pare deloc afectată de schimbarea radicală din viața sa și vrea să meargă înainte, mai puternică ca oricând.

„Am deja tot ce am nevoie. Tot ceea ce am este tot ce am nevoie. Orice îmi doresc voi primi, pentru că realitatea mea este creată de mine.

Am succes, sunt în pace, sunt liberă, sunt înțeleaptă, sunt energie potențială și ar trebui să mă ridic ca Phoenix. Sunt sănătoasă, sunt bogată, sunt putere, sunt talent”, a scris Deea Maxer pe rețelele de socializare.

Motivele divorțului dintre Deea și Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer au ajuns la divorț după 18 ani de iubire. Potrivit declarațiilor acestora, relația lor a început să se stingă încă din anul 2019. De atunci lucrurile au luat-o pe o pantă descendentă și nu a mai fost cale de întoarcere. Cei doi ajunseseră să se complacă într-o relație searbădă, platonică, din care focul pasiunii dispăruse. Așa că în cele din urmă, după ce au încercat să își rezolve problemele, au concluzionat că divorțul este cea mai bună soluție pentru amândoi.

„La noi nu știu dacă a ținut 17 jumate, dar 15 sigur. Iubirea noastră a început să scârțâie când a apărut Maysa pe lume. Poți să te duci și cu gândul la viața intimă, iubirea a suferit și a început să sufere, pentru că prima dată cuvântul divorț a fost rostit pe 15 august 2022, când am realizat, mai mult Deea decât mine, că relația s-a transformat în una banală, platonică (…)

Eu până în ultima secundă am sperat că se întâmplă ceva. Nu am reușit, dacă nu am reușit până nu am încheiat actele… Am testat și această relație la distanță, avem patru săptămâni de când Deea s-a mutat, cuplul era despărțit, nu mai eram un cuplu”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *