Prima pagină » Radio » Actualitate » Deea Maxer s-a afișat cu noul iubit. Cine este bărbatul care o face fericită

Deea Maxer s-a afișat cu noul iubit. Cine este bărbatul care o face fericită

08 mai 2023, 09:46,
BZI.ro, în Radio

Deea, fosta soție a lui Dinu Maxer, s-a afișat recent cu noul iubit, însă momentan vrea să păstreze discreția cu privire la acest subiect. Oricum, acest lucru se întâmplă după ce și fostul ei soț a încercat să-și refacă viața cu o tânără brunetă pe nume Ada. Și totuși, ultima imagine postată de Deea Maxer înlătură orice îndoială cu privire la viața ei amoroasă.

Deea și Dinu Maxer s-au despărţit la sfârşitul lunii martie, după o relație de 18 ani, dintre care mai bine de 15 au fost căsătoriți. Divorţul dintre cei doi a fost un subiect intens dezbătut de o ţară întreagă și s-au făcut multe speculaţii. Dacă Dinu a încercat să îşi refacă viaţa, acum a venit şi rândul fostei sale partenere. Recent, bruneta a confirmat că este într-o relație însă nu a vrut să dea detalii despre iubitul ei.

Deea Maxer s-a afișat cu noul iubit

La doar câteva zile după ce fostul soț anunța că s-a și despărțit de iubita post-divorț, Deea Maxer aruncă bomba. Aceasta a declarat, pentru Cancan.ro, că bărbatul alături de care s-a postat pe pagina sa de socializare este cel care i-a cucerit inima frântă după despărțirea de tatăl copiilor săi. Aflată în compania lui Dinu, în drum spre un spectacol, aceasta a evitat însă să dea alte detalii despre actualul său partener.

În momentul în care Deea şi Dinu Maxer au anunţat că s-au despărţit, mulţi au crezut că este vorba de o glumă, ulterior i-au acuzat pe cei doi că au făcut o strategie de promovare, însă în cele din urmă s-a demonstrat că totul a fost real. Mai mult, la doar câteva zile după ce au semnat actele de divorţ, Dinu a apărut în compania altei femei. Artistul a încercat să îşi refacă viaţa, dar după doar câteva săptămâni, vraja s-a rupt şi relaţia s-a terminat.

Şi în ceea ce priveşte viaţa amoroasă a Deei au existat multe zvonuri. S-a spus că bruneta şi-a găsit liniştea în braţele unui bărbat, însă până acum artista nu a dorit să confirme sau să infirme aceste informaţii. Cu toate acestea, recent, bruneta a publicat pe reţelele de socializare o fotografie cu un bărbat, dar nici de această dată nu a dat detalii despre ce se întâmplă între ei. Cu toate acestea, prietenii săi virtuali au fost uimiţi de gestul său şi asta pentru că este pentru prima dată când se afişează alături de altcineva, după divorţul de tatăl copiilor săi.

„Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a mărturisit Deea.

Pe fundalul imaginii, fosta soție a lui Dinu Maxer a ales să pună o melodie, respectiv piesa lui Sam Smith, intitulată „Fire on fire”, al cărei refren este sugestiv:

„Foc pe foc, ne-ar ucide în mod normal/ Dar cu atât de multă dorință, împreună suntem câștigători/ Ei spun că am scăpat de sub control, și unii spun că suntem păcătoși/ Dar nu îi lăsa să ne distrugă(…)/ Pentru că atunci când(…) îmi spui că mă iubești/ Și mă privești în ochi/ Tu ești perfecțiunea mea, unica mea direcție.”

Ce spune Carmen Harra despre actualul iubit al Deei

Se pare că tânărul respectiv este cel alături de care Deea a petrecut de 1 Mai, pe litoral. Acesta ar fi dus-o la Constanța, unde ea avea un job. Chiar în ziua cu pricina, cei doi s-au filmat în mașina lui. La scurt timp, fosta soție a lui Dinu Maxer a postat o primă fotografie cu cel care-i era alături, fără a-i arăta însă chipul și a face vreo precizare.

Carmen Harra a vorbit şi despre momentul în care şi-a dat seama că Dinu şi Deea se vor separa. În urmă cu un an şi jumătate, aceasta i-a întâlnit în America şi încă de atunci a simţit că artista urmează să facă schimbări importante în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Cât despre actualul partener al Deei, clarvăzătoartea a explicat că este un bărbat puternic, potent financiar, dar care, într-un final o va dezamăgi.

„I-am văzut de curând în America și când m-am uitat la Deea, am avut sentimentul că ea este într-o altă relație, deși părea totul perfect, se țineau de mână. Mi-am dat seama și cu cine este, asta se întâmpla acum 1 an și jumătate în urmă. Nimeni nu știe cu cine este ea, dar eu mi-am dat seama imediat, dar nu vreau să fac asta publică, nu vreau să o trădez.

Este într-o relație în care ea se simte prinsă, bărbatul nu este român și este extraordinar de puternic, are foarte mulți bani, chestia asta a atras-o pe ea foarte mult. Acest bărbat i-a deschis un nou drum”, a declarat Carmen Harra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *