Prima pagină » Radio » Deea Maxer nu s-a putut abține și a publicat un mesaj controversat în online, după ce Dinu a anunțat că are iubită

Deea Maxer nu s-a putut abține și a publicat un mesaj controversat în online, după ce Dinu a anunțat că are iubită

17 aug. 2023, 13:02,
în Radio

După 18 ani de căsătorie și doi copii, Deea și Dinu Maxer au divorțat și au ales să meargă pe căi amoroase diferite. Deea Maxer a fost prima care și-a refăcut viața și trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Drilea.

Recent, se pare că a venit și rândul lui Dinu să găsească fericirea în dragoste.

Deea Maxer nu s-a putut abține și a publicat un mesaj controversat

Recent, într-un interviu, el a dezvăluit că are o nouă relație cu o femeie misterioasă pe care dorește să o păstreze departe de ochii publicului. Această veste a surprins pe toată lumea, deoarece nu demult, Dinu declara că este un bărbat singur și disponibil.

Fosta sa soție a fost una dintre primele persoane care au reacționat la declarațiile artistului. Deea Maxer, care este activă în mediul online, a publicat un mesaj care a ridicat multe semne de întrebare.

Artista a ales să vorbească, preluând declarațiile unui star internațional, despre alegeri, schimbări, stare de bine și oamenii din jur.

Nu se știe dacă se referea la fostul soț sau la situația amoroasă a acestuia, sau dacă vreo întâmplare personală a determinat-o să reacționeze în acest fel. Este clar insă că artista a dorit să-și exprime punctul de a vedere imediat după ce tatăl copiilor ei a ales să iubească altă femeie.

”Dacă nu te simți bine, dacă nimic nu te mai mulțumește în niciun aspect al vieții tale, singurul lucru pe care îl poți schimba ești tu însuți. Nu ai cum să schimbi alte persoane. Ei trebuie să vrea să se schimbe. Ei trebuie să ajungă în acel punct”, este mesajul pe care Deea Maxer l-a distribuit în mediul online, la câteva ore după ce Dinu a recunoscut că iubește din nou.

Dinu Maxer iubește din nou

După unele încercări de a-și reface viața amoroasă, care au eșuat rapid, în urmă cu o zi, Dinu Maxer declara că nu mai este un bărbat singur.

Iubește de ceva vreme și spune că vrea să își trăiască, de această dată, dragostea departe de lumina reflectoarelor, dar aproape de bruneta care i-a făcut inima să bată mai cu putere.

„Viața mea personală momentan e secretă. Da, îmi place cineva în acest moment. Am cunoscut-o dinainte să plec la mare. Am știut cum să ne ferim până acum.  Nu am ieșit din tipar, am zis că-mi plac brunetele. Am decis amândoi să nu mai declar nimic. Nu vrem să se știe. Suntem de ceva vreme împreună și nu s-a aflat!”,   a declarat  Dinu Maxer, conform  Cancan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *