Prima pagină » Cancan » Deea Maxer, mesaj surprinzător pentru Dinu Maxer:  ”Oameni buni, relația perfectă nu există” 

Deea Maxer, mesaj surprinzător pentru Dinu Maxer:  ”Oameni buni, relația perfectă nu există” 

31 aug. 2021, 12:19,
în Cancan

Deea Maxer a transmis un mesaj surprinzător pentru Dinu Maxer la împlinirea a 13 ani de căsnicie. Cei doi formează unul din cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizz-ul românesc. Cu prilejul aniversării, soția artistului a postat o declarație de dragoste pe rețelele de socializare.

Dinu și Deea se cunosc de mai bine de 15 ani și au împreună un băiat și o fată.

Deea Maxer, mesaj surprinzător pentru Dinu Maxer

”Sărbătorim astăzi 13 ani de căsătorie! Te iubesc Dinu Maxer ! Căsătoria noastră e că un carusel ce trece prin 4 anotimpuri în 24 ore.
Oameni buni, relația perfectă nu există! Însă compatibilitatea și iubirea, da! Și fidelitatea există!  Dumnezeu ne-a adus împreună iar noi știm să prețuim și să fructificăm asta ! Te iubesc”, este mesajul scris de Deea Maxer pe rețelele de socializare.

În anul 2019 Deea a trecut printr-un adevărat coșmar la cea de-a doua naștere. Cu sufletul deschis, soția lui Dinu Maxer a povestit pentru viva.ro că în anul 2019 a avut anumite complicații la naștere, iar din această cauză nu mai poate să aibă un al treilea copil.

„Nu se mai poate din punct de vedere medical. Ne rezumăm la doi, avem perechea perfectă pe care eu mi-am dorit-o întotdeauna. Dinu nu a avut încotro. Ne bucurăm de ei și îi creștem în continuare. Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină” a spus Deea Maxer, pentru sursa citată.

Drama din viața lui Dinu Maxer

Artistul a dezvăluit o dramă neștiută a familiei sale. Totul s-a întâmplat în anul 1988, pe când Dinu avea doar 14 ani. Atunci, fratele mai mic al celebrului cântăreț a murit în urma unui accident de tramvai care le ridică semne de întrebare și în prezent.

„Bunica a vrut să se ducă să cumpere pâine și el a zis: «Nu, mă duc eu». Având treabă, țin minte că spăla, l-a lăsat, i-a dat banii și au trecut ore și el nu s-a mai întors. Eu învățam pentru treaptă, treceam clasa a IX-a. Eu n-am ieșit după el decât în momentul în care s-a înserat. Problema adevărată este că nici în momentul de față noi nu știm ce s-a întâmplat și nu știm care este adevăratul vinovat”, a povestit Dinu Maxer, la o emisiune televizată.

Deea Maxer a povestit pe Instagram cum a slăbit

Deea Maxer a postat pe contul de Instagram detalii cu privire la programul ei de slăbire. Artista, după ce a născut-o pe Maysa, a luat mai multe kilograme în plus, însă a scăpat rapid de ele. Astfel, în numai o lună, ea a reușit să scape de 7 centimetri în talie.

Ea le-a explicat fanilor această performanță de a topi 5 kilograme în doar o lună. Secretul, spune ea, a fost să mănânce echilibrat și să facă sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *