Prima pagină » Cultural » Deea Maxer i-a spus Elenei Merișoreanu adevăratul motiv al divorțului. „Așa că să nu se mai plângă!”

Deea Maxer i-a spus Elenei Merișoreanu adevăratul motiv al divorțului. „Așa că să nu se mai plângă!”

07 apr. 2023, 09:39,
în Cultural

Divorțul soților Maxer a luat prin surprindere pe toată lumea, dar mai ales pe artiștii din showbiz, care îi cunoșteau și care le știau povestea de dragoste.

Printre cei care și-au dat cu părerea despre mariajul celor doi s-a numărat și Elena Merișoreanu. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că a sunat-o pe Deea imediat ce a aflat vestea, iar aceasta i-a dezvăluit la telefon adevăratul motiv al divorțului.

Deea Maxer i-a spus Elenei Merișoreanu adevăratul motiv al divorțului

După ce au anunțat divorțul, Deea și Dinu Maxer au ajuns în mijlocul a numeroase controverse. Mulți au fost cei care au speculat pe seama motivului care ar fi dus la separarea lor, iar la un moment dat artistul chiar a apărut la TV și a explicat că nu a fost vorba despre infidelitate.

Elena Merișoreanu susține că și ea a contactat-o pe Deea, la scurt timp după ce a aflat că cei doi s-au despărțit, și asta pentru că nu i-a venit să creadă că povestea lor de dragoste a luat sfârșit.

Interpreta de muzică populară spune că bruneta pune destrămarea mariajului pe seama diferenței de vârstă care există între ea și tatăl copiilor ei:

„Sunt foarte tristă că s-au despărțit, Maxerii sunt prietenii familiei mele, nu mi-am imaginat niciodată că vor pune capăt căsniciei. Am fost la o lansare de produse și i-am văzut pe amândoi, el arată superb, iar ea e o frumoasă. Am sunat-o să o întreb: „E adevărat că divorțați, care e motivul?”. Deea mi-a zis așa: „Diferența de vârstă!”.

Îmi pare tare rău pentru ei, au doi copii, au realizat multe împreună. Se zvonește că s-ar fi despărțit din cauza sărăciei, eu nu știu exact. Însă, dacă e așa, să nu uite că alții trăiesc dintr-o pensie mizeră și că n-au ce pune pe masă, așa că să nu se mai plângă. În comparație cu cei de afară, salariile din România sunt mizerabile.”, a declarat Elena Merișoreanu, pentru impact.ro.

Deea și Dinu Maxer rămân o echipă pe scenă

Cu toate că au ales să meargă pe drumuri diferite, soții Maxer nu au renunțat la proiectele în care sunt implicați. Ei au anunțat că divorțul nu le va afecta colaborarea, astfel că vor apărea în continuare împreună pe scenă, la evenimente:

„Noi ne-am despărțit, dar nu ne-am certat. Din punct de vedere artistic continuăm colaborarea, chiar avem vreo cinci evenimente în viitorul apropiat împreună, și mai mult, este vorba despre show-urile noastre, prezentări de evenimente, celebrul show oriental al Deei, iar în legătură cu partea de marketing, evident, este una dintre realizările noastre, cum au vuit toate ziarele, în ultimul timp. Una dintre realizările noastre și ar fi păcat să punem stop unei astfel de activități, care a prins foarte bine și continuăm, după cum spuneam, acest lucru.”, a declarat Dinu Maxer, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`