Prima pagină » Radio » Actualitate » Deea Maxer a spus adevărul cu privire la divorț: „Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil”

Deea Maxer a spus adevărul cu privire la divorț: „Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil”

24 mai 2023, 09:47,
în Radio

Deea Maxer a avut prima apariție la TV și a spus adevărul cu privire la divorț, recunoscând că niciunul dintre ei nu a înșelat. Artista a mai recunoscut și că nu regretă nimic din ce a trăit alături de tatăl copiilor ei. Totodată, Deea Maxer a precizat că și ea, și fostul soț și-au refăcut viețile, însă încă nu a cunoscut-o pe iubita lui Dinu.

Deea Maxer a avut o primă apariție la TV după divorțul de Dinu Maxer. Aceasta i-a spus prezentatorului Cătălin Măruță de ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei, dar a și recunoscut că acum e îndrăgostită de alt bărbat. În plus, artista a dezvăluit la Pro TV că nu regretă nimic din tot ce a trăit cu fostul ei soț.

„Nu există reţeta fericirii, suntem diferiţi, gândim diferit, nu pot da sfaturi. (…) Vreau să dezmint aberațiile. Nu regret absolut nimic, a fost un şoc pentru toată lumea, dar nu a fost o decizie luată de ieri”, a spus Deea Maxer.

Deea Maxer a spus adevărul cu privire la divorț

Mai mult, deoarece s-a tot speculat că cei doi au ajuns la divorț deoarece s-au înșelat unul pe altul, Deea Maxer a ținut să facă lumină în acest caz. Astfel, ea a negat totul și a spus că despărțirea a avut loc deoarece ambii şi-au schimbat principiile de viaţă.

„Nu am mai funcţionat împreună! Nu mai dramatiza, există o viaţă după divorţ, suntem oameni maturi. Nu vreau să intru în detalii! Noi am fost super naturali, cât am fost fericiţi şi am avut lucruri frumoase de arătat am fost transparenţi. Nu ne-am prefăcut când eram fericiți, chiar eram.

E vorba de o femeie care a ajuns la o anumită maturitate și vede lucrurile altfel. Eu nu aş fi zis niciodată că o să divorţez, am vrut să reparăm lucrurile, dar nu mai eram compatibili. Nu am mai funcţionat împreună, asta e viaţa, am acceptat situaţia. Nu poți repara incompatibilitatea. De ce să minți poporul cu televizorul?”, a mai precizat Deea Maxer.

Nu în ultimul rând, Deea a susținut că nu se mai putea preface că totul este ok, chiar dacă ea este o femeie cu un grad de toleranţă foarte mare.

Dinu Maxer și actualul iubit al Deei s-au intersectat

Totodată, Deea Maxer are de câteva săptămâni o nouă relație, cu un tânăr pe nume Robert. Aceasta a recunoscut cu sinceritate că și-a refăcut viața sentimentală și nu se simte deloc vinovată.

„Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi da, spun asta și îmi asum! Dinu are şi el pe altcineva. Nu este prea repede! Eu nu o cunosc pe iubita lui Dinu, copiii o cunosc! Iar Dinu și Robert s-au intersectat. Nu stau împreună la discuții, dar au fost civilizați. Îl respect, am stat cu el 18 ani, mai mult decât cu mama”, a mai povestit Deea Maxer în emisiunea lui Măruță.

În plus, artista a mai dat și câteva detalii despre ceea ce a dus la ruptura dintre ea și Dinu. Din câte se pare, acesta devenise irascibil în ultima perioadă și era violent verbal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *