Prima pagină » Cancan » Deea Maxer a slăbit spectaculos după naștere. Cum arată acum bruneta

Deea Maxer a slăbit spectaculos după naștere. Cum arată acum bruneta

12 nov. 2020, 13:56,
în Cancan

Deea, soția lui Dinu Maxer are cu ce se mândri după ce a slăbit spectaculos. Acum bruneta se laudă peste tot cu noua ei siluetă. Eforturile vedetei sunt lăudabile dacă ținem cont că Deea a născut în urmă cu un an, iar în urmă cu două luni și-a botezat fetița. Și culmea, bruneta nu a ținut nicio dietă!

Deea Maxer este mama a doi copii, un băiat și o fetiță, care a venit pe lume în octombrie 2019. Cum era și normal, ultima naștere a lăsat anumite urme pe corpul vedetei, mai ales în privința kilogramelor acumulate în plus. Numai că, Deea s-a pus pe treabă și a reușit să scape de surplus și să-și tonifice corpul. Acum, mândră de rezultatele obținute, bruneta îşi arată noile forme pe reţelele de socializare.

Deea Maxer a slăbit spectaculos

Soţia lui Dinu Maxer s-a pozat în bustieră şi în pantaloni scurţi, asta după ce a slăbit spectaculos. Vedeta şi-a etalat noile forme pe reţelele de socializare și a precizat că nu a ţinut nicio dietă! Bruneta a şocat pe toată lumea cu apariţia ei demnă de invidiat. Soţia lui Dinu Maxer s-a pozat doar în bustieră și pantaloni scurți și și-a lăsat la vedere abdomenul super lucrat.

Vedeta susţine că nu a ţinut vreo dietă drastică ci doar are grijă să aibă o alimentaţie sănătoasă. Deea s-a apucat de sport şi are un stil de viaţă sănătos. Ba chiar îşi îndeamnă şi fanii de pe reţelele de socializare să îi urmeze exemplul pentru că un stil de viaţă sănătos este extrem de important pentru sănătate pe termen lung.

Nu țin vreo DIETĂ. Este un nou stil de viață, un plan alimentar și sportiv personalizat pentru mine. Eu am lăsat scuzele și m-am pus pe treabă ?#nutrition #sport #newlife #newme #moments #fitness #getfit”, a fost mesajul postat de artistă pe Instagram.

Deea este activă pe reţelele de socializare

Deea Maxer are parte de reacţii pozitive din partea urmăritorilor săi de pe reţelele de socializare. Care mai de care îi adresează laude brunetei. Ba chiar şi soţul i-a comentat Deei pe Instagram, arătându-i cât de mândru este de ea.

„Mândru de tine”, a fost comentariul lăsat de artist pe contul de socializare al soţiei sale.

Deea nu mai poate avea copii

După cum aminteam, anul trecut în octombrie, Deea Maxer a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului – o fetiță. Acum, Deea și Dinu Maxer au doi copii și cred că asta este formula perfectă a unei familii. Cu toate acestea, vedeta a vorbit despre problemele care au apărut în timpul operației de cezariană, dar și despre faptul că nu mai poate face copii.

Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, a declarat Deea Maxer.

Însă totul este bine acum, iar Deea Maxer are un moral puternic, drept dovadă și imaginile și mesajele publicate după ce a slăbit spectaculos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *