Prima pagină » Cancan ultimă oră » Deea Maxer a declarat că va participa la nunta fostului ei soț, Dinu Maxer, însă numai în anumite condiții. Ce i-a transmis fostului soț

Deea Maxer a declarat că va participa la nunta fostului ei soț, Dinu Maxer, însă numai în anumite condiții. Ce i-a transmis fostului soț

19 iul. 2024, 23:41,
în Cancan ultimă oră

Cu mai bine de un an în urmă, vestea că Deea și Dinu Maxer divorțează a luat prin surprindere întreaga lume mondenă. După o relație de aproape două decenii, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, amândoi și-au refăcut viețile, iar artistul este la un pas de căsătorie cu logodnica lui, Magdalena Chihaia. Deea Maxer a declarat că va participa la nunta fostului ei soț, însă numai în anumite condiții.

După despărțirea de Deea Maxer, Dinu Maxer a recunoscut că suferă și că nu a acceptat cu ușurință separarea de mama copiilor săi. Iată însă că celebra vorbă „timpul vindecă totul” se aplică și în cazul lui. Artistul și-a refăcut viața, a cerut-o în căsătorie pe iubita lui și pare că e pregătit să ajungă, din nou, în fața altarului.

Deea Maxer a declarat că va participa la nunta fostului ei soț, Dinu Maxer

Recent, Magdalena Chihaia și Dinu Maxer și-au anunțat logodna. Așa cum era de așteptat, invitațiile la marele eveniment au început să curgă. Evident, nu puțini sunt cei care se întreabă dacă Deea Maxer va fi prezentă la cununia fostului ei soț cu actuala iubită.

Întrebată despre acest lucru, Deea Maxer nu a evitat răspunsul.

„Desigur, prezint nunți ca MC, onorariu 2.000 de euro cu contract pe propria firmă”, a fost răspunsul Deei Maxer, scrie viva.ro.

Dinu Maxer și-a cerut iubita în căsătorie într-un cadru de vis, în Veneția.

„Dinu: Vrei sa fim împreună de acum încolo în gondola iubirii pe valurile vieții?

Magda: DA!”, este mesajul postat de Dinu Maxer pe Instagram, la scurt timp după ce i-a pus inelul pe deget iubitei sale.

Când va avea loc căsătoria dintre Dinu Maxer și Magdalena Chihaia

Cu ceva vreme în urmă, prezenți în platoul Star Matinal, în momentul în care a fost întrebat când o va duce pe logodnica lui în fața altarului pentri a-și jura iubire și în fața lui Dumnezeu, Dinu Maxer a spus că nu se grăbesc.

„A trecut un an de când suntem într-o relație, n-ar fi curios să mai treacă încă un an până la eveniment. Nu este nicio grabă”, a punctat Dinu Maxer.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia sunt împreună de aproximativ 12 luni, iar de curând au devenit logodnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *