Prima pagină » National » Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice

24 sept. 2020, 11:59,
BZI.ro, în National

Declarațiile lui Gheorghe Dincă din instanță au fost făcute publice de către Alexandru Cumpănașu. Acesta a venit cu noi declaraţii pe care Dincă le-a oferit în fata magistraţilor.

Noi declarații incredibile din cazul Caracal, în care a fost implicată Alexandra Măceșanu, au fost aduse în spaţiul public de Alexandru Cumpănașu.

Ce a declarat Gheorghe Dincă la înfăţişarea în instanţă din data de 23 septembrie

Gheorghe Dincă a reușit, din nou, să surprindă prin declarațiile pe care le-a făcut în fața magistraților. Acesta a spus că nimeni nu a fost omorât în casa lui. Totodată a întărit ideea că nu a curs pic de sânge pe proprietatea sa.

Gheorghe Dincă pare să mute vina pe autorități, susținând acum că a fost agresat, bătut, amenințat și obligat să mintă cu privire la acest caz.

Alexandru Cumpănașu a făcut publice declarațiile criminalului din Caracal, printr-o postare de pe Facebook:

„Iată câteva din declarațiile de azi ale MONSTRULUI:
1. „NU am omorât pe nici o fată”‼️
2. „NU a curs o picătură de sânge în casa mea”
3. „Dacă spun mai multe acum vor cădea SCAUNE multe”
4. „Anumiți poliţişti şi procurori m-au bătut și amenințat să declar toate minciunile”
5. „DACĂ familia mea este implicată să plătească‼️ Așa cum stau eu pe scaunul ăsta să stea și ei”‼️
6. „Profilerul m-a învățat să recunosc crimele sub amenințare. Îmi spunea că dacă le recunosc primesc doar 4 ani de închisoare. Venea des la mine în pușcărie. Mă adresam lui cu apelativul „Domnule profesor”‼️”, a relatat Alexandru Cumpănașu.

Familiile victimelor s-au prezentat în data de 9 septembrie la Curtea de apel Craiova

Atât familia Luizei Melencu cât și rudele Alexandrei Măceșanu s-au prezentat în data de 9 septembrie la Curtea de apel Craiova, însă termenul a fost amânat, la cererea apărării familiei din urmă. Avocatul familiei nu s-a putut prezenta din cauza unor probleme de sănătate. Astăzi, 9 septembrie, magistrații ar fi urmat să judece cererile și excepţiile familiilor victimelor.

Mama Luizei Melencu și-a declarat dezamăgirea cu privire la caz. Femeia susține că adevărul se știe dar se ține ascuns, de dragul unor funcții și bani. Mama va continua să lupte, alături de familia ei și a Alexandrei Măceșanu.

„Suntem dezamăgiți în continuare pentru că am fost mințiți și suntem mințiți. Niciodată nu vom accepta situația că George Dincă le-a ars pe fete în butoi.”, a declarat Monica Melencu.

Gheorghe Dincă a izbucnit în lacrimi după ce mama Luizei Melencu i-a adresat o întrebare

Pentru prima dată de la dispariția adolescentelor, mamei Luizei Melencu i s-a persmis să se apropie de Gheorghe Dincă și să îi adreseze o întrebare. În acel moment, „monstrul din Caracal”, așa cum a fost numit Dincă, a fost năpădit de lacrimi.

„M-am apropiat și l-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă. S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete. A spus că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *