Prima pagină » Stiri si curiozitati » Declarații de dragoste emoționante. Texte inspirate din cele mai romantice filme de la Hollywood

Declarații de dragoste emoționante. Texte inspirate din cele mai romantice filme de la Hollywood

21 iun. 2022, 09:42,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Dacă nu găsești cuvinte pentru a exprima profunzimea sentimentelor romantice, te poți inspira din declarații de dragoste emoționante a personajelor tale preferate din filmele de la Hollywood. O declarație de dragoste reprezintă un eveniment cu adevărat emoționant, romantic și foarte semnificativ, a cărui amintire, de regulă, o purtăm cu bucurie de-a lungul vieții.

Ziua, ora și locul în care a avut loc prima declarație de dragoste, precum și toate împrejurările din acel moment sunt stocate în inima îndrăgostiților ca ceva important și valoros. La urma urmei, acesta este unul dintre momentele semnificative ale destinului și poate primul pas către viața de căsătorie. Acesta este momentul în care apare ceva care mai târziu va deveni eternitate. Din punct de vedere psihologic, prima declarație de dragoste reprezintă un prag foarte important dincolo de care începe o viață diferită atât pentru un bărbat, cât și pentru o femeie.

un cuplu acoperiti cu o patura care se imbratiseaza si zambesc

Ziua, ora și locul în care a avut loc prima declarație de dragoste, precum și toate împrejurările din acel moment sunt stocate în inima îndrăgostiților ca ceva important și valoros

Declarații de dragoste emoționante. Cum să te pregătești atunci când vrei să-i vorbești despre sentimentele tale

Un drum dificil duce la adunarea tuturor gândurilor și sentimentelor atunci când dorești să rostești o declarație de dragoste. În momentul declarației, o persoană se dezvăluie în așa fel încât rămâne practic lipsită de apărare în fața altuia, în fața așteptării unui răspuns, în fața unei posibile ironii, a refuzului, fără apărare în fața responsabilității pe care și-o asumă în acel moment.

Însă, nu trebuie să-ți fie frică să treci acest prag atunci când ai înțeles că sentimentele sunt cu adevărat puternice. Trebuie să te bucuri de fiecare zi alături de acea persoană, iar ulterior să-i transmiți mesaje de dor după ce pleacă în lumea de apoi. În cazul în care nu ești suficient de creativ dar îți dorești să-i spui iubitei tale o declarație cu adevărat cutremurătoare te poți inspira din discursuri din cărți, filme și piese de teatru. În cele ce urmează vei găsi unele dintre cele mai emoționante declarații extrase din superbele filme de la Hollywood.

un cuplu la mare care se privesc si zambesc

Unii consideră că din moment ce ne mărturisim iubire, ne punem în joc viitorul

„Dragostea nu este o invenție a omenirii, este o valoare tangibilă, este o forță. Dragostea este ceva mai mult decât putem înțelege încă. Poate că acesta este un artefact de altă dimensiune pe care nu suntem capabili să-l înțelegem. Dragostea este singurul sentiment disponibil pentru noi care poate transcende timpul și spațiul. Poate ar trebui să avem încredere în ea, chiar dacă nu îi înțelegem esența acesteia.”

„Te iubesc atât de mult încât sunt gata să mă prefac că îmi place preferințele tale muzicale. Gata să-ți dau ultima bucată de tort. Să țin radioul deasupra capului, lângă fereastră pentru a-ți fredona piese de dragoste. Deci alege-mă pe mine. Accepta-mă și iubește-mă așa cum eu te iubesc pe tine.”

Cine trebuie să facă primul pas atunci când vrea să-și mărturisească iubirea. Principalele piedici

Unii consideră că din moment ce ne mărturisim iubire, ne punem în joc viitorul. Trebuie să știi că dacă sentimentele sunt reciproce, atunci cu siguranță te așteaptă fericirea și speranța unei vieți împreună și unei căsnicii fericite. Iar dacă nu, disperarea iubirii neîmpărtășite, cu toată suferința asociată cu aceasta, sentimentele de deznădejde, pierderea sensului existenței te vor năpădi.

un cuplu care discuta

Un drum dificil duce la adunarea tuturor gândurilor și sentimentelor atunci când dorești să rostești o declarație de dragoste

Prin urmare, atunci când o persoană se confruntă cu o situație în care nu îndrăznește să-și deschidă sentimentele trebuie să se inspire din alte texte deja care au funcționat și au cucerit inimi.

Cu siguranță din punct de vedere psihologic acesta este un moment foarte dificil. Este extrem de greu  pentru o persoană care nu simte suficientă putere în sine și, uneori, este complet imposibil să se decidă să rostească o declarație de dragoste sau să scrie un mesaj de te iubesc. Desigur, în mod ideal, un bărbat ar trebui să fie primul care își mărturisește sentimentele, deoarece acest lucru indică disponibilitatea lui de a-și asuma responsabilitatea pentru relațiile viitoare. Astfel, ai putea începe în modul următor.

„Jur să fiu sprijinul tău în toate. Să te iubesc cu tandrețe și să ne păzești cu răbdare iubirea. Vorbește când este nevoie de cuvinte și rămâne tăcut când nu este nevoie de cuvinte.  Trăiește acolo unde inima este căminul tău.”

Mulți consideră că atunci când te gândești să rostești declarații de dragoste emoționante vei arăta penibil. Însă, dacă declarația va fi auzită de persoana potrivită și de sufletul tău pereche, cu siguranță, dragostea voastră va fi veșnică.

un cuplu care se imbratiseaza si zambesc

O declarație de dragoste reprezintă un eveniment cu adevărat emoționant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *