Prima pagină » Actualitate » Declaraţia uluitoare a unui primar din Gorj cu privire la cei care îşi udă culturile agricole: „I-aş băga în puşcărie”

Declaraţia uluitoare a unui primar din Gorj cu privire la cei care îşi udă culturile agricole: „I-aş băga în puşcărie”

26 iul. 2022, 11:06, 4 ,
BZI.ro, în Actualitate

Cosmin Pigui, un primar din Gorj, a făcut o declaraţie de-a dreptul controversată cu privire la unii agricultori care aleg să-şi ude culturile agricole, în această secetă generată de canicula.

Edilul a menţionat că i-ar împuşca sau baga la închisoare pe cei care îşi udă porumbul.

Primar din Gorj, declaraţii controversate cu privire la agricultorii care îşi udă culturile

În plină perioada de secetă generată de temperaturile ridicate, perioadă în care unii agricultori încearcă să îşi salveze culturile agricole şi le iriga, primarul Cosmin Pigui a răbufnit şi a făcut o declaraţie care nu-i face cinste.

„I-aș băga în pușcărie, i-aș împușca pe cei care udă porumbul și iau dreptul altor oameni la civilizație. (…) Alte familii nu au apă să bea de sete”, a răbufnit primarul comunei Peștișani, din Gorj, Cosmin Pigui, potrivit radioinfinit.ro.

Primarul se arăta extrem de deranjat de locuitorii care utilizează apa din rețea ca să-și ude culturile de porumb, afirmând că sunt familii cu copii mici și bătrâni care stau la pat şi au de suferit ca urmare a risipei pe care o fac unii dintre localnici.

„Este un sfert din localitate afectată. Este afectată în această perioadă caniculară, pentru că o rețea de alimentare cu apă de uz casnic este utilizată ca și o rețea de irigat, ceea ce nu este normal”, a continuat primarul Cosmin Pigui.

În altă ordine de idei, în urmă cu mai mult timp a fost prezentată povestea unui alt primar din Prahova, care jignește oamenii de rând.

Temperaturi ridicate în România. ANM a emis un Cod portocaliu de canicula

Meteorologii din cadrul ANM au emis o avertizare meteo de tip Cod portocaliu de canicula. Temperaturile de peste 40 de grade se vor înregistrat în mai bine de jumătate de ţară. O altă avertizare este de Cod galben de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Specialiştii susţine că vor fi 41 de grade Celsius în aer la umbră, iar asta înseamnă că vor fi resimţite mult mai multe grade la nivelul solului.

În acest context, cetăţenii trebuie să aibă mare grijă în momentul în care ies din casă. Este absolut necesară o hidratare intensă şi o alimentaţie corespunzătoare, deoarece în caz contrar există riscul de spitalizare.

Primarul din Gorj, cunoscut după declarațiile controversate

Cosmin Pigui, primarul comunei Peștișani, din județul Gorj, este cunoscut după ce a făcut o serie de declarații în spațiul public. Acesta a răspuns unui mesaj pe Facebook, spunând despre românii stabiliți în străinătate că sunt „niște gunoaie, slugi occidentale, paraziți”.

„Hai sictir, ălora care vă dați cu părerea, dar nu trăiți în România. Niște gunoaie, slugi occidentale, paraziți! Rușine! Mă iau cu orice gunoi plecat din țară de piept! Nu vă e rușine? Ați fost școliți cu bani românești, nu plătiți impozite în țara asta, dar vă dați cu părerea. V-ați dat bacalaureatul? M-am săturat de bovinele care-și dau cu părerea despre țară și locuiesc afară. Spălători de bude în occident. Nu mă umiliți voi pe mine și nici pe aleșii mei”, a scris Cosmin Pigui într-un mesaj pe Facebook.

Astfel, primarul din Gorj a mai făcut declarații controversate de-a lungul timpului la adresa românilor.

 

Comentarii
  • Probabil ca a fost ales de niste oameni.

  • Asa zice el… Familia lui Busuioc Adrian, din satul Hobita al comunei Pestisani, s-a conectat ilegal la reteaua de apa, pe care o consuma gratis de multi ani, cu complicitatea consilierei lui Pigui Blendea Maria… Si Pigui e trimis in judecata pentru delapidare…

  • Felicia Sprincenatu

    Am trimis comentariul dar nu am mentionat numele- Felicia Sprincenatu

  • Un neintelept rau intentionat ca sa se usuce tot sa nu mai aiba locuitorii ce manca. Trebuia sa vina cu solutii viabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *