Prima pagină » Cancan » Declarația surprinzătoare făcută de Ronald Gavril despre relația cu Anamaria Prodan. „O văd o femeie foarte puternică…”

Declarația surprinzătoare făcută de Ronald Gavril despre relația cu Anamaria Prodan. „O văd o femeie foarte puternică…”

08 apr. 2024, 10:47, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Ronald Gavril nu se sfiește să-și exprime admirația pentru Anamaria Prodan, cu care este într-o relație, declarând public sentimentele sale de apreciere.

Legătura dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril este una intensă și plină de dragoste, cei doi fiind mereu alături unul de celălalt și emanând o stare de bine evidentă.

Declarația surprinzătoare făcută de Ronald Gavril despre relația cu Anamaria Prodan

Nici Anamaria Prodan, nici Ronald Gavril nu se sfiesc să-și exprime aprecierea unul pentru celălalt, chiar și în văzul lumii. Recent, sportivul a adus un nou omagiu iubitei sale, descriind-o ca o femeie cu calități remarcabile.

„O văd o femeie foarte puternică, ambițioasă și își iubește foarte mult familia, luptă foarte mult pentru familia ei și e ceva ce eu apreciez la o femeie. Foarte luptătoare, foarte ambițioasă”, a spus Ronald Gavril, în cadrul emisiunii Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt foarte fericiți împreună și de când sunt într-o relație, cei doi se sprijină reciproc fără rezerve. În ceea ce privește astfel de posibilități oficiale de relație, în fața ofițerului de Stare Civilă și a altarului, impresara a explicat că în cazul în care un eveniment va avea loc, le va spune fanilor săi informațiile necesare.

„Eu întotdeauna am spus că dacă Dumnezeu vrea să se întâmple ceva, chiar dacă evităm, se va întâmpla. Dacă o să fie vreodată să fie vreo nuntă, o să o vedeți, cu siguranță.”, a spus Anamaria Prodan, pentru un post TV.

Anamaria Prodan îl vrea naș pe Gigi Becali!

Agentul FIFA Anamaria Prodan a mărturisit că s-a împăcat cu Gigi Becali, însă reclădirea relației dintre cei doi nu are legătură cu fotbalul. Anamaria Prodan nu mai are conflicte cu nicio persoană. Mai mult, susține că s-a reconectat cu spiritualitatea și i-a propus latifundiarului din Pipera să îi fie naș la cununia religioasă.

„M-am împăcat cu Gigi Becali. Nu pentru transferuri, nu pentru fotbal, nu pentru jucători sau pentru alte avantaje. Așa am simțit și așa trebuia să se întâmple! Sunt liniștită ca nu mai există dușman în viața mea. Lui Gigi îi plac campionii și bărbații care țin la familiile lor. Nu este nimic senzațional. Este Dumnezeu. Este Paștele. Cei ce simt magia asta înțeleg. Sunt liniștită și fericită. Înainte de împărtășanie inima mea este liniștită. Eu nu pot să urăsc“, a spus Anamaria Prodan.

Ronald Gavril se simte foarte bine în relația cu Anamaria Prodan și, la fel ca impresara, nu ar spune nu unei căsătorii.

Comentarii
  • Ce articol de kkt!!! Acu’ prodanca mai are un copil de crescut! A vrut sa-l egaleze pe reghe!!! „Eu nu urasc pe nimeni”, numai pe „soarele meu”,reghe, ca m-a parasit! Mare javra e cucoana asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *