Prima pagină » Actualitate » Declaraţia şocantă făcută de Alina Pippidi Mungiu despre morţile lui Gabi Luncă şi a lui Nelu Ploieșteanu: Ei sunt cei care i-au omorât!

Declaraţia şocantă făcută de Alina Pippidi Mungiu despre morţile lui Gabi Luncă şi a lui Nelu Ploieșteanu: Ei sunt cei care i-au omorât!

09 apr. 2021, 07:41,
George Cristian, în Actualitate

Politologul și profesorul Alina Pippidi Mungiu a fost invitată în cursul serii de 8 aprilie 2021, la o emisiune la un post de televiziune. Aceasta a avut un punct de vedere legat de morţile recente ale lui Gabi Luncă şi a lui Nelu Ploiesteanu. Pippidi susţine că sunt oameni care i-au omorât pe cei doi.

Gabi Luncă şi Nelu Ploiesteanu au murit după ce s-au infectat cu COVID-19 şi după ce au stat mai multe zile la Secţia de Terapie Intensivă.

Alina Pippidi Mungiu a vorbit despre morţile lui Nelu Ploieșteanu și a lui Gabi Luncă

Alina Pippidi Mungiu a vorbim la emisiunea moderată de jurnalistul Silviu Mănăstire de la B1 TV despre morţile lui Nelu Ploieșteanu și a lui Gabi Luncă. Politologul a catalogat moartea celor doi ca fiind o moarte ce ar fi putut fi amânată dacă aceştia nu onorau invitaţiile la nunţi, petreceri în pandemie. De altfel, aceasta este de părere că tocmai cei care i-au invitat pe lăutari să le cânte sunt responsabili de moartea acestora:

Văd în București, e foarte şocant. Mi-am adus aminte că sunt medic. Mă uit în jur, aud alţi medici care vorbesc între ei dar nu sunt ascultaţi de Guvern. Sunt convinsă că mor mai mulţi oameni decât trebuie, cifrele arată asta. Şi nu toţi oamenii mor din prostia lor, că sunt şi oameni care mor din prostia lor. Aceia, oricât de rău le-ar părea familiilor lor de ei, nouă ceilalți nu are de ce să ne pară rău. Cine și-o face cu mâna lor, aia e!

Noi trebuie să ne reproşăm dacă nu am făcut destul. Cei care mor din vina autorităţilor aceea trebuie imputaţi, responsabilizaţi. Îi diferiențiem foarte simplu. Cei care cântă la o nuntă la 80 de ani, acei cântăreți au cântat (referindu-se la Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă). Trebuie spus cu tot regretul că oamenii care i-au invitat, ascultat şi care le-au pupat mâna şi le-au băgat bacnote la nunţi. M-am informat, din păcate aceşti oameni au fost la activităte. Dacă stăteau retraşi nu păţeau nimic. Oamenii ăia nu le-au vrut binele. Au reuşit să omoare nişte oameni pe care îi ascultau. Acestea sunt nişte morţi, moartea lui Gabi Luncă, Nelu Ploieșteanu, sunt nişte morţi care se mai puteau amâna, care se puteau evita. a menționat Alina Pippidi Mungiu.

 

Gabi Luncă și Nelu Ploieșteanu au murit după ce s-au infectat cu COVID-19

Pe data de 2 aprilie 2021, lumea muzicală a rămas fără una dintre ultimele stele ale muzicii lăutăreşti după ce a murit și Gabi Luncă. Gabi Luncă a murit la vârsta de 82 de ani. Ea era internată de mai multe zile la Spitalul Judeţean Ilfov, medicii afirmând că are infecție cu coronavirus.

Această veste tristă a venit la câteva ore după ce Nelu Ploieșteanu a decedat tot pe patul unui spital și tot din cauza unei infecţii cu COVID-19. Nelu Ploieșteanu a murit tot, 2 aprilie 2021, la vârsta de 70 de ani. Anunțul a fost făcut în de către Mara Bănică pe o rețea de socializare. Pe 18 martie 2021, vedetă a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca, în urma infectării cu coronavirus. De la bun început a fost dus direct la Terapie Intensivă şi intubat

Muzica lăutărească a început să fie lovită din plin de virusul necruţător după ce un alt exponent de seamă a industriei a decedat tot de covid-19. Vorbim de Cornelia Catangă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *