Prima pagină » Actualitate » Declaraţia anului la PSD. Deputatul Radu Cristescu, atac în rafală la adresa foştilor miniştri ai Sănătății: „O să vă ia lumea cu pietre, nu vă e ruşine?” – VIDEO
Declaraţia anului la PSD. Deputatul Radu Cristescu, atac în rafală la adresa foştilor miniştri ai Sănătății: „O să vă ia lumea cu pietre, nu vă e ruşine?” - VIDEO

Declaraţia anului la PSD. Deputatul Radu Cristescu, atac în rafală la adresa foştilor miniştri ai Sănătății: „O să vă ia lumea cu pietre, nu vă e ruşine?” – VIDEO

27 sept. 2022, 15:51, 2 ,
în Actualitate

Astăzi, 27 septembrie 2022, deputatul PSD de Satu Mare, a avut de la tribuna Parlamentului un discurs care a ajuns viral pe internet deoarece a spus lucrurilor pe nume.

Declaraţia anului vine de la Partidul Social Democrat. Membrul Camerei Deputaţilor a lansat o serie de atacuri în rafală la adresa mai multor persoane.

Radu Cristescu, declaraţia anului la PSD. A lansat atacuri la adresă mai multor foşti miniştri

Deputatul Radu Cristescu s-a arătat revoltat de faptul că statul român a cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin anti-Covid-19 în valoare de 1 miliard de euro. Având în vedere că nu a fost necesar un număr atât de mare, acum Guvernul României trebuie să mai achite 200 de milioane de euro pentru a le distruge.

Deputatul a lansat atacuri la adresa foştilor miniştri ai Sănătăţii şi nu numai. Este de neconceput cum absolut nimeni nu ia nicio măsură, fiind expuse aceste probleme grave tuturor românilor. Justiţia este în colaps şi se afla la mâna politicului. Aceştia oameni au pus în pericol securitatea naţională a statului român şi au otrăvit cetăţenii. Însă, aceştia oameni zburda liberi pe străzi după fraudele făcute pentru că sunt acoperiţi de preşedinte, premier, justiţie şi toate instituţiile statului.

„Am uitat să spun un lucru foarte important mai înainte. Vorbeşte un partid care a păgubit românii şi România cu un miliard de euro comandând 120 milioane de doze de vaccin. Ne mai costă 200 de milioane să le distrugem. Cine? Bârna a semnat, epilatoare Mihăilă şi Vlăduț Voiculescu care se culcă la 6 seara că nu are serviciu. Băi, nu vă e ruşine? Ipocriţilor, securiştilor, hoţilor care sunteţi. Chiar nu vă e ruşine, bai? O să vă ia lumea cu pietre. Aţi pus lumea să plătească 1 miliard de euro pentru hoţiile voastre de la Ministerul Sănătăţii. Nenorociţilor ce sunteţi. Cum va răbda pământul, ba? Mă uit şi la Stelica, Bârna hoţul, Coliban, Clotilde Armand, Fritz. Asta sunteţi voi mă, nişte hoţi care faceţi pe-a moraliştii. Am uitat să vă mai spun să nu mai intraţi câte doi în cabina de baie să vă pupaţi pe guriţa”, a transmis deputatul PSD Radu Cristescu.

România va suporta costurile de distrugere a dozelor de vaccin împotriva noului coronavirus

Ministrul Sănătăţii, dr. Alexandru Rafila a declarat că România va trebui să suporte costurile de distrugere a dozelor de vaccin împotriva Covid-19 pe care nu le-a utilizat, potrivit Fundaţiei pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS).

„Nu mai există niciun fel de interes, şi nu mă refer doar la interesul populaţiei, mă refer inclusiv la interesul oricui, fie să le cumpere, fie să le primească gratis. Deci nimeni nu vrea să le primească nici măcar gratis. Când expiră, trebuie să le distrugem”, a anunţat ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

În raport se arata că sunt peste 8 milioane de doze care au fost deja achitate. Având în vedere că nu mai exista cerere, toate vaccinurile vor fi distruse.

„Se confirmă, încă o dată, ceea ce FACIAS spune de mai multe luni, că achizițiile de vaccinuri au fost făcute pe baza unor estimări nerealiste sau, mai rău, servind unor alte interese. Astfel, România nu doar că a suportat costurile de achiziție pentru milioane de doze care s-au dovedit a fi inutile ci va trebui și să suporte toate cheltuielile pentru distrugerea dozelor expirate. Practic, o afacere păguboasă de două ori pentru români și pentru România”, spune FACIAS.

Astfel, declarația anului vine de la Radu Critescu, deputat PSD de Satu Mare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *