Prima pagină » Actualitate » Decizie surprinzătoare a instanței în cazul lui Gheboasă! A scăpat după ce un polițist pe care l-a bătut a avut nevoie de 75 de zile de îngrijiri medicale
Decizie surprinzătoare a instanței în cazul lui Gheboasă! A scăpat după ce un polițist pe care l-a bătut a avut nevoie de 75 de zile de îngrijiri medicale

Decizie surprinzătoare a instanței în cazul lui Gheboasă! A scăpat după ce un polițist pe care l-a bătut a avut nevoie de 75 de zile de îngrijiri medicale

03 nov. 2023, 09:36, 3 ,
BZI.ro, în Actualitate

Decizie surprinzătoare a instanței în cazul lui Gheboasă! Cântărețul a scăpat basma curată după ce un polițist pe care l-a bătut a avut nevoie de 75 de zile de îngrijiri medicale. Faptele s-au prescris, așa că Gheboasă nu va răspunde penal pentru fapta sa.

Decizie surprinzătoare a instanței în cazul lui Gheboasă

Scandalul de proporții a avut loc în data de 17 decembrie 2017, pe când Gheboasă avea doar 16 ani. La acea vreme cântărețul și alți doi tineri, din anturajul său, l-au atacat pe un polițist de la Brigada Rutieră, în fața restaurantului Belvedere din Târgoviște. Era ora 04.00 când a izbucnit conflictul. Cei trei adolescenți l-au bătut cu bestialitate pe omul legii pentru că deschisese un dosar penal pe numele unuia dintre ei.

În urma violențelor l-a care a fost supus, agentul a avut nevoie de 75 de zile de îngrijire medicală, „fiind supus la diferite intervenții chirurgicale în zona ambelor maxilare, suferința persistând și în prezent”, se arată în dosarul întocmit în acest caz.

„Persoana vătămată a solicitat la data de 28.12.2017 efectuarea de cercetări şi asupra infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 C. pen. nerezultând dacă s-a dispus începerea urmăririi penale şi cu privire la această infracţiune. În încheierea Tribunalului Dâmbovița din data de 17.03.2021 s-a reţinut că prin emiterea ordonanţei de declinare din data de 26.01.2021, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a fost înregistrat dosarul nr. ##/P/2021 în care s-au efectuat cercetări cu privire la infracţiunea de constituire de grup infracţional organizat, prevăzută de art. 367 C. pen. la data de 04.02.2021 pronunţându-se o soluţie de clasare cu privire la această infracţiune şi dispunându-se disjungerea cauzei şi înaintarea dosarului spre cercetarea infracţiunii de ultraj, prevăzută de art. 257, al. 4, C. pen. către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte”, se mai scrie în dosar.

Acuzații grave aduse de avocatul Adrian Cuculis

În ciuda gravității situației, Emil Gabriel Gavriș, cunoscut publicului drept traperr-ul Gheboasă, a scăpat basma curată. Avocatul Adrian Cuculis a explicat că faptele s-au prescris, după ce procurorii au lucrat la el aproximativ 6 ani.

„Cascadorii râsului pe banii noștri! Dosarul Gheboasă și cum se face Justiție prescrisă. Polițistul care a mâncat bătaie de la Gheboasă și prietenii săi a «pierdut» lupta după ce acuzațiile aduse lui Gheboasă nu au mai putut să producă efecte fiindcă faptele sale s-au prescris. Asta nu este nimic, măcar de și-ar fi luat bătaie și ar fi reușit ca dosarul deschis de către polițist, prietenului lui Gheboasă, să fi fost trimis în instanță. Surpriză însă: și dosarul pentru care a luat bătaie polițistul s-a prescris. Asta înseamnă ca și “conducerea fără permis” pe care o sesizase polițistul bătut, se duce direct la coltul rușinii bazat pe prescripție”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Magistrații au justificat perioada lungă de timp în care au lucrat la dosarul lui Gheboasă prin complexitatea anchetei, dar și lipsa personalului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Decizie surprinzătoare a instanței, în cazul lui Gheboasă, după aproximativ 6 ani de la începerea urmării penale. Avocatul Adrian Cuculis a anunțat că faptele s-au prescris.

Comentarii
  • Pribeag în UE.

    Să nu ne mirăm. Unde s-a mai văzut, chiar și în -Lumea a treia- ca cel care greșește (uneori, intenționat) să nu aibă nici o repercusiune, așa cum se întâmplă la noi cu magistrații? Oare această tagmă (în parte, nesimțită) fantastic de bine plătită e de neatins?

  • Să pui pe prima pagină poza unui derbedeu analfabet, depășește orice limită!

  • coruptia psd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *