Prima pagină » Cultural » Decizie radicală luată în urmă cu puțin timp! Viața Monicăi Odagiu s-a prăbușit după accidentul în care și-a pierdut viața un tânăr de 33 de ani

Decizie radicală luată în urmă cu puțin timp! Viața Monicăi Odagiu s-a prăbușit după accidentul în care și-a pierdut viața un tânăr de 33 de ani

13 apr. 2023, 12:51,
în Cultural

Majoritatea spectacolelor în care Monica Odagiu urma să fie protagonistă, în luna aprilie a acestui an, au fost anulate! În unele piese de teatru actrița va fi înlocuită, iar totul vine după ce, în Duminica Floriilor, un bărbat a apărut, din senin, în fața mașinii ei, urmând decesul acestuia. Acum, Monica își va pune viața profesională pe pauză pentru o perioadă.

Duminică, 9 aprilie 2023, viața Monicăi Odagiu s-a schimbat la 180 de grade, după ce un tânăr de 33 de ani s-ar fi aruncat în fața mașinii sale. Oricât ar fi încercat să evite tragedia, bărbatul a intrat sub roțile autoturismului și nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Decizie radicală luată în urmă cu puțin timp de Monica Odagiu

Așa cum cel mai probabil era de așteptat, actrița va avea nevoie de o mică pauză în cariera profesională și nu numai. Potrivit unor surse cancan.ro, spectacolul de comedie „Te despart de nu te vezi” ce urma să fie susținut în luna aprilie a acestui an, în Alba Iulia, Târgu Jiu, Oltenița, Brașov, Oradea, Baia Mare, Bistrița și Târgu Mureș, a fost anulat.

Mai mult decât atât, Monica va fi înlocuită în restul pieselor de teatru, cu toate că trebuie să susțină un turneu alături de Paul Ipate, Adi Nartea, Aurelian Temișan, Monica Davidescu, Alexandru Nagy, Cosmin Vijeu, Eduard Adam, Daniel Hara, Silviu Mircescu, Lari Giorgescu și Adina Maria Stoica.

Aurelian Temișan a făcut o declarație cu privire la acest aspect.

„Ce pot să spun mai mult decât că spectacolul de la Național, O noapte furtunoasă, este încă acolo, pe site la TNB. Lumea și-a luat bilete… NU depinde de mine. Monica Davidescu decide dacă se va face vreo schimbare în program, iar Monica Odagiu va decide, când se va decide, daca va vrea să joace mai departe acolo. Ea, Monica Odagiu, din păcate trebuie să facă față presiunii imense pe care o are acum, dar și unor comentarii răutăcioase din partea unora în legătură cu acea nenorocire unde știm că nu ea a fost de vină. Decizia le aparține, practic, Monicilor”, a spus Aurelian Temișan, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală. Ce declarații au făcut șefii lui Alexandru

Șefii lui Alexandru au delcarat faptul că el nu se simțea bine încă de când era în timpul programului, asta după ce ar fi consumat alcool la locul de muncă pe ascuns. Cei din jurul său au observat că este în stare de ebrietate și că nu arată deloc bine, astfel că i-au chemat ambulanța. Înainte de a ajunge medicii la fața locului, Alexandru a părăsit deja clădirea, conform Antena 3.

Din nefericire, la nici o oră de când Alexandru a plecat de la locul de muncă, înainte ca Salvarea să ajungă la fața locului, s-a întâmplat evenimentul tulburător. În timp ce era în stația de autobuz, cu doar câteva secunde înainte ca mașina actriței Monica Odagiu să se apropie, el s-a ridicat și fie s-a aruncat, fie s-a dezechilibrat.

Monica Odagiu a făcut tot posbilul pentru a evita impactul, astfel că a tras de volan în partea opusă, însă totul a fost în zadar, astfel că tânărul a murit pe loc. Din păcate, echipajele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`