Prima pagină » Actualitate » Decizie radicală luată de românii care stau la bloc! Nu mai suportă frigul din case
Decizie radicală luată de românii care stau la bloc! Nu mai suportă frigul din case

Decizie radicală luată de românii care stau la bloc! Nu mai suportă frigul din case

06 feb. 2022, 13:20,
în Actualitate

În ultima perioadă, România a trecut prin multe schimbări radicale. Deși au existat creșteri majore în ceea ce privește facturile la gaze și curent electric, se pare că românii nu primesc nimic în schimb. O mulțime de bucureșteni nu au căldură în case și au luat o decizie radicală în acest sens.

Românii îngheață în propriile case

În ultima perioadă, tot mai mulți români se plâng de faptul că îngheață în propriile lor case. Bucureștenii sunt cei mai afectați de tot ce se întâmplă, pentru că toate caloriferele lor sunt reci, iar apa de la robinete curge doar rece. Situația este una dificilă, având în vedere că ne aflăm în plină iarnă.

În cartierul 1 Decembrie din capitală, oamenii nu au avut deloc căldură iarna aceasta. Au fost nevoiți să se încălzească cu tot felul de dispozitive pe bază de curent, care i-au determinat să scoată mulți bani din buzunar pentru facturi. În alte zone, românii spun că au stat și 20 de zile fără căldură și s-au îmbolnăvit, mai ales copiii.

Au fost făcute mai multe sesizări la primărie, dar se pare că niciuna dintre acestea nu a primit un răspuns și situația este la fel de dificilă. Suntem în luna februarie și nu a fost luată nicio măsură în acest sens.

Bucureștenii cer demiterea lui Nicușor Dan

Mulți bucureșteni sunt revoltați de primarul general Nicuşor Dan și își doresc să-l înlăture de la conducere. Ei semnează pentru demiterea sa din funcția de edil al Bucureștiului și chiar au ieșit în stradă şi au dat semnături pentru acest demers.

În ajutorul lor a venit Partidul Umanist Social Democrat (PUSL), al cărui lider este Ioana Ramona Bruynseels. Aceasta crede că va reuși să facă dreptate și ca schimba lucrurile dacă îi mobilizează pe oameni.

Până în acest moment, peste 100.000 de bucureșteni au semnat până acum pentru demiterea lui Nicuşor Dan. Oamenii sunt disperați și spun că în casele lor este la fel de frig ca afară, iar unele termometre nu depășesc 15, 16 grade. Bătrânii spun că stau îmbrăcați gros, în multe haine, iar copiii se îmbolnăvesc din cauza frigului îndurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *