Prima pagină » Cancan » Decizie radicală în privința emisiunii America Express. Ce s-a întâmplat după incidentul cu Edward Sanda

Decizie radicală în privința emisiunii America Express. Ce s-a întâmplat după incidentul cu Edward Sanda

10 nov. 2023, 08:32,
în Cancan

Decizie radicală în privința emisiunii America Express, sezonul 6. Această ediție a venit cu o serie de schimbări neașteptate în ceea ce privește producția show-ului de televiziune.

Competiția fenomen de la Antena 1 aduce milioane de români în fața micilor ecrane, iar fiecare ediție devine tot mai palpitantă. De curând o serie de detalii inedite au fost scoase la iveală printre care și faptul că Mona Segall vrea să renunțe la desfășurarea întregii acțiuni pe meleagurile de peste Ocean.

Totul din motive de securitate. Se pare că evenimentele din episodul de acum trei seri au surprins pe toată lumea și, cu siguranță, au determinat echipa de producție să reflecteze asupra viitorului aventurii în America.

Momente de groază la America Express

În episodul 14 al sezonului 6 America Express au avut loc scene extrem de șocante. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au trecut prin moment de groază atunci când mașina lor a fost înconjurată de motocicliști înarmați. Cei doi concurenți au auzit sunete de împușcături și extreme de speriați, au intrat în mașină în grabă. Panica totală a fost atunci când unul dintre agresori a amenințat reporterul cu o armă la cap. Atât „Cleduții”, cum au fost numiți în timpul show-ului, cât și membrii echipei din spatele America. Express (cameraman și reporter) au trăit momentul cel mai înfricoșător din viața lor.

„Noi am ajuns pe la ora 9 jumate – 10 seara și am parcat la două minute până la cazarea unde trebuia să stăm și în 10 secunde, trei motociclete ne-au înconjurat cu pistoale. Cu pistoale, pistoale”, au spus cei doi.

Edward a crezut că reporterul a fost împușcat, deoarece a auzit un foc de armă foarte aproape de mașină. Din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat și nimeni nu a suferit vreo vătămare. Motociclistul a amenințat-o pe Adriana, reporterul, și i-a cerut telefonul mobil.

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul l-a cap. I-a zis: „Da-mi telefonul”, ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instinct de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine (n.r. Cleopatra), ea a intrat în mașină și s-a auzit pistol. Eu crezut că au împușcat-o pe Adriana. Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău”, a mai spus tânărul.

Decizie radicală în privința emisiunii America Express

Echipa de producție a discutat în detaliu problema securității înainte de a se aventura în America de Sud. Mona Segall a depus eforturi considerabile pentru a asigura că nimeni nu va fi expus la pericole în aceste țări, dar, din păcate, au existat și situații excepționale. Mulți concurenți au trăit momente terifiante, situații stresante și periculoase, precum cea prin care au trecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Acum, decizia pare să fie doar una: America Express să fie eliminată complet!

Desigur, producția poate continua filmările pentru un alt sezon în alte țări, însă locațiile din sezonul 6 nu vor mai fi considerate sigure de către echipa de producție din cauza problemelor de securitate.

“Securitatea în acest sezon a fost la cel mai înalt nivel. Cu toate acestea, nu au putut fi prevenite jafurile. Au fost multe momente în care situațiile ar fi putut fi terifiante dacă nu ar fi existat atâta pază și protecție. A fost dificil, motiv pentru care Mona a decis că nu vrea să mai filmeze în aceste țări și nici în America. A spus că nu vrea să mai expună nici concurenții și nici echipa la un asemenea stres. De aceea renunță la forma aceasta a proiectului. De anul viitor se va reveni la formatul Asia Express”, au dezvăluit surse din Antena 1 pentru cancan.ro cu privire la decizia radicală luată la America Express.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *