Prima pagină » Cancan ultimă oră » Decizie neașteptată a Anamariei Prodan după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Va fi protagonista unui nou reality show

Decizie neașteptată a Anamariei Prodan după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Va fi protagonista unui nou reality show

05 ian. 2022, 22:02,
în Cancan ultimă oră

După toată situația provocată de divorțul anului care a fost în toate tabloidele și la toate emisiunile din România, în care este implicat Laurențiu Reghecampf, nu este niciun secret faptul că toți ochii sunt ațintiți asupra Anamariei Prodan.

Impresara de fotbal nu s-a lăsat descurajată de toate situațiile prin care a trecut în ultimul timp și continuă să își vadă de parteneriate și afaceri.

Principalul lucru pe care se concentrează în primul rând vedeta este cariera, dar are grijă să nu își neglijeze și să nu îi pună pe alt plan nici pe cei trei copii. Recent, vedeta a făcut o dezvăluire care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Mai exact, Anamaria Prodan va începe un nou proiect cu care i-a obișnuit deja pe fanii fideli, având și în trecut una.

Iată despre ce este vorba!

Impresara a dat vestea în urmă cu puțin timp pe pagina personală de Instagram, acolo unde este foarte activă și unde postează fără să treacă o zi.

Anamaria Prodan a dezvăluit că se pregătește intens pentru o nouă emisiune care o va avea în prim-plan pe ea, iar oamenii pot vedea exact cum se desfășoară o zi normală din viața ei.

Noua emisiune va fi fără cel alături de care a fost 15 ani

În trecut, impresara Anamaria Prodan a mai fost implicată în proiecte de acest fel. Aceasta a mai avut emisiuni în care viața privată a vedetei era foarte vizionată de fani.

Impresara are foarte mulți fani, aceștia au descoperit-o prin intermediul micului ecran așa cum este ea, atât la cele la cele mai frumoase, cât și la cele mai puțin plăcute momente din viața ei.

Anamaria Prodan a avut o nouă apariție alături de Romario

Anamaria Prodan și Romario le-au promis fanilor surprize. În urmă cu doar o zi, impresara s-a afișat, din nou, alături de Romario, un tânăr cunoscut pe aplicația TikTok, unde are foarte mulți urmăritori.

Anamaria Prodan a mai avut câteva apariții care au stârnit multe controverse în rândul fanilor atături de Romaro, un bărbat care este foarte cunoscut în mediul online, acolo unde activează.

Se pare că cei doi au vrut să transmită un mesaj internauților, dar nu au dat prea multe detalii legate de surpriza pe care o pregătesc în secret!

Alături de cine s-a mai afișat Anamaira Prodan

Cei doi au mai avut o apariție si în a doua zi de Crăciun, deși se afla în plin proces de divorț, atunci când Anamaria Prodan și-a surprins audiența postând o imagine în care stă la brațul tânărului prin care le transmiteau urmăritorilor din mediul online un mesaj de sărbători.

Impresara a mai avut apariții și cu alți bărbați în urma cărora au apărut numeroase zvonuri. Una dintre aceste întâmplări a avut loc de Revelion și a decis să vorbească despre imaginile care au fac furori pe internet. Aceasta se afla în compania tânărului de 32 de ani. Sexy-impresara a confirmat că petrece foarte mult timp alături de Tudor Oros, fiind un bărbat despre care a avut doar lucruri pozitive de spus. Ea a mărturisit că este impresionată de tânărul afacerist, care are planuri mari pentru 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *