Prima pagină » National » Decizie în cazul mamei lui Vlad Pascu! Care este decizia instanței
Decizie în cazul mamei lui Vlad Pascu! Care este decizia instanței

Decizie în cazul mamei lui Vlad Pascu! Care este decizia instanței

11 oct. 2024, 22:34,
Redacția BZI în National

Miruna Pascu, a obținut o nouă amânare în procesul în care este acuzată că a dat țeapă cu banii de întreținere asociației de proprietari. Amintin ca afacerista, mai ieri dădea bani cu camătă interlopilor.

Instanța care o judecă pe Miruna Pascu în procesul deschis de asociația de proprietari, pentru recuperarea unor datorii de 6.700 de lei, a decis să amâne verdictul. Motivul: în dosar vor fi depuse probe noi, menite să lămurească situația.
„În vederea administrării unor probe suplimentare, amână judecarea cauzei la data de 12.12.2024”, a decis instanța.

Un nou șir de acuzații la adresa Mirunei Pascu

În urmă cu mai mulți ani, judecătorii menționau faptul că, Miruna Pascu dădea zeci de mii de euro cu camătă, însă nu a fost luată nicio decizie cu toate că au fost constatate mai multe infracțiuni.

Miruna Pascu este judecată atât într-un dosar de trafic de droguri, cât și într-un dosar în care este acuzată de influențarea martorilor, după ce a încercat să o determine pe prietena lui Vlad Pascu să mintă în fața anchetatorilor.

Cine este noul membru din familia Pascu?

Culmea, tânăra pe care Miruna Pascu a încercat să o reducă la tăcere în legătură cu substanțele interzise consumate de fiul ei, Rebeca a ajuns, mai nou, să locuiască fix în apartamentul Mirunei după ce un avocat a transmis că soții Pascu ar mai avea un copil.

„Nimeni nu își dorește să treacă printr-o asemenea situație… toată familia, fostul soț, Mihai Pascu este sub imperiul unei măsuri preventive, Vlad Pascu este arestat. Miruna Pascu este arestată de asemenea. Mai au un copil minor care a rămas singur acasă, e o situație dramatică pentru toată familia.
Nu aș putea să vă spun (n.r. ce se întâmplă cu copilul minor rămas acasă). Este o problemă destul de spinoasă în cadrul familiei Pascu, întrucât ei sunt divorțați. Cu toate că custodia e comună, Mihai Pascu urmează să aibă grijă într-o astfel de situație. Urmează ca autoritatea tutelară să spună. Nu există custodie exclusivă, este custodie comună”, a spus jurnaliștilor avocatul Mirunei Pascu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`