Prima pagină » Actualitate » Decizie de ultimă oră! Frații Tate vor fi eliberați și se întorc acasă

Decizie de ultimă oră! Frații Tate vor fi eliberați și se întorc acasă

31 mart. 2023, 21:45,
în Actualitate

Curtea de Apel București a considerat că frații britanici Andrew şi Tristan Tate nu mai pot fi reținuți în arest și a dispus eliberarea acestora. De asemenea, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana, vor fi eliberate.

Cei doi frați nu vor avea voie să își părăsească domiciliul.

„Admite contestațiile formulate de inculpații Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela si Radu Alexandra Luana împotriva încheierii din data de 22.03.2023 pronunțată de judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalul Bucuresti”, a transmis CAB.

Astfel, instanța a decis să înlocuiască măsura arestului preventiv pentru frații Tate și pentru cele două complice cu arestul la domiciliu.

Milionarii britanici sunt cercetaţi pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol. Curtea de Apel București aprobase în două rânduri prelungirea arestului britanicilor.

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de viol și trafic de persoane

Fraţii Tate au fost reţinuţi şi, ulterior, arestati, după ce în 29 decembrie au avut loc cinci percheziţii, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la locuinţele deţinute de ei, dar şi de cele două complice ale lor.

Ulterior, la începutul lui ianuarie, au avut loc alte 7 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Prahova în dosarul în care ei sunt cercetaţi.

Mascații care au descins acasă la frații Tate, reținuți pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, au găsit o gorilă realizată din dolari, un crocodil acoperit cu pietre albastre, ceasuri de lux, diverse sume de bani, arme albe și un pistol.

Procurorii suspectează constituirea unui grup infracțional organizat în scopul racolării și exploatării unor fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special onlyfans. Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede. Dosarul a început în aprilie, când procurorii au cercetat cazul tinerei americane sechestrate în Voluntari de cei doi cetățeni britanici.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *