Prima pagină » Cancan » Decizia radicală pe care a luat-o Liviu Vârciu în viața sa. Ce l-a împins să facă asta

Decizia radicală pe care a luat-o Liviu Vârciu în viața sa. Ce l-a împins să facă asta

20 iul. 2023, 14:44,
BZI.ro, în Cancan

Liviu Vârciu este de departe unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști din țara noastră. A intrat în lumina reflectoarelor în urmă cu mulți ani, iar de atunci și până în prezent a reușit să-și clădească o carieră de succes. Încă de la început, a cucerit inimile telespectatorilor, datorită carismei și talentului de care a dat întotdeauna dovadă.

Pe parcursul anilor a cochetat și cu industria muzicală, însă cel mai bine s-a regăsit în lumea televiziunii, acolo unde se bucură de un succes colosal. Sincer din fire, Liviu Vârciu a vorbit pe rețelele de socializare despre motivul pentru care nu a mai fost la fel de prezent în spațiul public.

Decizia radicală pe care a luat-o Liviu Vârciu în viața sa

Prezentatorul TV se bucură de o comunitate unită pe rețelele de socializare. Ba mai mult decât atât, este foarte activ în mediul online, acolo unde împărtășește atât momentele bune, cât și pe cele mai puțin bune. Cu toate acestea, în ultima perioadă, artistul a lipsit destul de mult, însă acum a făcut câteva lămuriri cu privire la acest aspect.

Se pare că a fost prins cu foarte multe proiecte și filmări, însă cel mai important, a vrut să petreacă timpul alături de minunata sa familie. Astfel încât, s-a jucat cu cei mici și au avut parte de câteva momente de relaxare.

Ba mai mult decât atât, vedeta le-a dat și o veste bună fanilor săi, mai precis, că s-a lăsat de fumat în urmă cu trei zile, ceea ce nu poate fi decât o veste foarte bună. De asemenea, Liviu Vârciu  a mărturisit că este foarte mândru de alegerea făcută, dar mai ales că a reușit să se țină departe de orice tentație până acum.

„Dragii mei, iubiții mei, oamenii mei care sunt lângă mine tot timpul, vreau să vă spun că nu am mai postat de foarte mult timp, doar că am fost prins, montez de ceva timp, de o săptămână, am niște filmulețe geniale, o să râdeți. Nu am mai postat pentru că am stat cu copiii, tot ne-am jucat, am fost prins acasă.

De mâine încep treaba, încep filmările și la TV și la un proiect personal, o să vedeți foarte multe lucruri, dar să știți că sunt aici cu voi, nu v-am uitat. Vă pup, vă iubesc și să aveți grijă de trupurile voastre. M-am lăsat de fumat, dacă interesează pe cineva. Am trei zile, sunt tare mândru de mine”, a spus Liviu Vârciu pe rețelele de socializare.

Liviu Vârciu nu vrea să se afle unde lucrează fiica lui

Liviu Vârciu și fiica sa cea mare, Carmina, se înțeleg extrem de bine și au o relație demnă de invidiat. Înainte de a fi tată și fiică, cei doi sunt prieteni și se ajută întotdeauna.

Carmina Vârciu a luat decizia de a se muta în București pentru studii, dar și pentru a începe un nou capitol important din viața sa, în calitate de adult. Tatăl său a ajutat-o foarte mult în noua etapă din viața sa și să nu îi lipsească absolut nimic, motiv pentru care i-a cumpărat și un apartament, dar și o mașină la mâna a doua.

Vedeta de televiziune a mărturisit că nu a putut să stea degeaba atunci când a aflat că fiica sa a luat decizia de a se muta în București pentru studii și a ajutat-o din punct de vedere financiar.

Mai mult decât atât, pentru că aceasta muncește deja, i-a promis că îi va dubla în fiecare lună salariul pentru a o ajuta financiar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *