Prima pagină » Cancan ultimă oră » Decizia radicală luată de Florin Salam, după ce un trust din România a scris despre el că a decedat! A anunțat în urmă cu puțin timp

Decizia radicală luată de Florin Salam, după ce un trust din România a scris despre el că a decedat! A anunțat în urmă cu puțin timp

14 aug. 2022, 11:00,
în Cancan ultimă oră

După șocul în masă pe care l-a provocat știrea falsă conform căreia Florin Salam ar fi decedat, manelistul a intervenit live pe rețelele de socializare pentru a liniști pe toată lumea și pentru a elimina orice zvon. De asemenea, a promis că va lua o decizie radicală și că își va face dreptate după emiterea în spațiul public a unor astfel de informații neadevărate, grave.

„Regele” manelelor este hotărât să dea în judecată trustul care a lansat știrea despre moartea sa.

Vestea eronată a morții lui Florin Salam a șocat și speriat pe toată lumea. Această eroare a fost aspru judecată atât de familia lui Florin Salam, cât și de fanii manelistului. În cea de-a doua intervenție live a sa pe rețelele de socializare, a menționat că, în zilele următoare, va face toate demersurile necesare, cu ajutorul familiei sale, să îi dea în judecată pe cei responsabili pentru panica creată.

„(…) Mulțumesc lui Dumnezeu că nu am făcut pe placul la dușmani. Dumnezeu este cu mine și cu familia mea și va fi câte zile voi avea pe pământul ăsta. Nu a murit nimeni, îmi e și greu să pronunț. Nu doresc nici la dușmani așa ceva. Nu a murit nimeni, suntem bine și cu asta basta. Încheiați astea! Și cei care ați dat știrea asta, sigur zilele astea pregătiți-vă că pun familia să mă ajute cei care sunt lângă mine să vă dăm în judecată și cu asta basta, am

încheiat! Mi-ați supărat familia, mi-ați supărat copiii, copiii mei plâng și dați-mi voie să-mi trăiesc viața așa cum pot. Nu mă omoară nimeni, mă omorâți voi cu vorbele pe care le spuneți?(…) Oameni răi ce sunteți”, a spus Florin Salam în ce-a de-a doua intervenție live pe care a avut-o pe rețelele de socializare.

În aceste momente, Florin Salam se află încă internat în spital, fiind testat pozitiv cu virusul COVID-19 în urmă cu câteva zile.

Manelistul se află în afara oricărui pericol.

Florin Salam, prima postare pe Facebook la scurt timp după apariția veștii morții sale

La câteva zeci de minute după apariția în spațiul public a informațiilor conform cărora Florin Salam ar fi murit, manelistul a scris un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a liniștit fanii, spunându-le că este bine și că va ajunge acasă în doar câteva zile. Ulterior, acest mesaj a fost șters pentru ca Florin Salam să facă o intervenție live în mediul online pentru a demonstra că se află în viață și pentru a pune capăt acestor informații total neadevărate.

„Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit. Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România. Ne vom revedea curând la concerte. Va doresc sănătate tuturor.”, scria artistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *