Prima pagină » Sport » Decizia luată de Răzvan Marin în Olanda! Ce se întâmplă la Ajax
Decizia luată de Răzvan Marin în Olanda! Ce se întâmplă la Ajax

Decizia luată de Răzvan Marin în Olanda! Ce se întâmplă la Ajax

07 mai 2020, 04:00,
în Sport

Sezonul curent din Olanda a fost întrerupt definitiv și declarat nul, însă jucătorii de la Ajax și-au reluat antrenamentele. Ba mai mult, Răzvan Marin și colegii săi au decis să ajute cum pot clubul în aceste momente grele provocate de criza coronavirusului.
Astfel, colegul românului, Nicolas Tagliafico (27 de ani), a dezvăluit că jucătorii au decis să renunțe la o parte din salariu.

„Am discutat cu conducerea. Ajax are avantajul de a fi un club condus inteligent, cu o viziune pe termen lung, care își vinde jucătorii foare bine. De aceea, este stabil economic. Pentru moment, nu ni s-au atins salariile, dar am căzut de acord că, dacă situația continuă, le vom reduce cu un anumit procentaj. (…) Ideea e de a ajuta clubul la diferite niveluri”, a spus argentinianul, potrivit publicației franceze Le Monde.

Sezonul din Olanda, anulat

Jucătorii de la Ajax și-au reluat antrenamentele în grupuri de câte trei și cu mănuși de latex, după cum spune Tagliafico. În plus, fotbaliștii nu au voie să se atingă. Pe de altă parte, Guvernul Olandei permite plimbările scurte sau alergările în parc, dar cu menținerea distranței.
În Olanda, toate evenimentele sportive rămân suspendate până pe 1 septembrie. Ajax și AZ se află la egalitate de puncte la momentul întreruperii campionatului, însă „lăncierii” sunt lideri datorită golaverajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *