Prima pagină » Cancan ultimă oră » Decizia luată de Gabi Bădălău, în plin divorț cu fosta soție

Decizia luată de Gabi Bădălău, în plin divorț cu fosta soție

22 iul. 2024, 23:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Gabi Bădălău a luat propriile decizii în ceea ce privește creșterea și educația copiilor lui. Decizia survine în plin proces cu fosta soție, Claudia Pătrășcanu. Lucrurile au devenit mai complicate decât s-ar fi crezut, iar Bădălău a ținut să clarifice anumite aspecte din spatele cortinei, neștiute de publicul larg.

De când se află în proces de divorț, au existat mai multe speculații cu privire la banii pe care Gabi Bădălău i-ar plăti pentru îngrijirea copiilor lui. S-au vehiculat diverse sume, dar nu a existat niciodată vreo certitudine.

Ce decizie a luat Gabi Bădălău, în ceea ce privește creșterea fiilor lui

După o mulțime zvonuri, Gabi Bădălău a vorbit despre banii pe care îi plătește pentru creșterea fiilor săi! Afaceristul susține că el plătește integral tot ce este nevoie pentru băieți. Atât hainele, taxele impuse de școală, cât și vacanțele sau alte activități pe care băieții le fac.

Gabi Bădălău a spus că dispune de toți banii necesari pentru a-și asigura lui și copiilor lui un trai peste medie.

Deși a trecut mult timp decât s-a separat de Claudia Pătrășcanu, nicio instanță nu a stabilit vreo pensie alimentară, astfel că nu există o sumă fixă pe care trebuie să o aloce lunar copiilor săi.

„Vreau să vă spun că eu cu Claudia, nici până în momentul acesta, nicio instanță nu mi-a stabilit nicio pensie alimentară pentru copii. Noi am divorțat, în primă instanță a decis o anumită pensie, iar ea a făcut recurs. În toți acești ani eu m-am ocupat exclusiv de creșterea și de educația copiilor din punct de vedere financiar.

Sunt singurul care plătește integral școlile copiilor, activitățile extrașcolare, vacanțele copiilor, hăinuțele copiilor și tot ce ține de educația lor. Fac pe lună o anumită sumă cu care îmi permit tot ce îmi doresc pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, ca să avem un trai peste medie”, a declarat Gabi Bădălău, în podcastul 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Cine a decis să pună punct căsniciei dintre ei

Gabi Bădălău a făcut declarații cu privire la momentul în care el și Claudia Pătrășcanu s-au separat. Deși evenimentul a avut loc în urmă cu mulți ani, tensiunile persistă și în ziua de azi.

Afaceristul susține că nu a fost decizia lui să se despartă de Claudia, căci el nu și-a dorit ca acest lucru să se întâmple, iar cea care a luat această hotărâre e fosta soție.

„Nu mi-am dat copiii afară din casă, nu am dat-o afară pe Claudia din casă și eu nu mi-am dorit să mă despart de ea. A fost decizia ei și am ajuns la divorț”, a mai spus el, conform sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
22 iulie 2024
22 iulie 2024