Prima pagină » Cancan » De unde este Jador și cum se înțelege acesta cu Dani Mocanu. Chipeșul manelist are o carieră înfloritoare

De unde este Jador și cum se înțelege acesta cu Dani Mocanu. Chipeșul manelist are o carieră înfloritoare

23 dec. 2021, 11:16,
BZI.ro, în Cancan

De unde este Jador? Chipeșul manelist are o poveste de viață impresionantă. S-a născut pe data de 25 martie 1995, într-o comună din județul Bacău. A devenit cunoscut când a participat la „Puterea Dragostei”, unde s-a împrietenit cu Bogdan Mocanu. Din punct de vedere profesional, Jador a colaborat cu mai mulți artiști cunoscuți. Anul acesta, a participat la Survivor România 2021 și Roata Norocului. După întoarecerea din Republica Dominicană, el și Cătălin Moroșanu au lansat împreună o melodie care a devenit rapid hit.

Ca orice alt artist, Jador nu poate fi pe placul tuturor. După întoarecerea din Republica Dominicană, relația de prietenie dintre el și Bogdan Mocanu s-a răcit. Câștigătorul primului sezon din Puterea Dragostei a spus că manelistul „a murit” pentru el. De asemenea, nici Dani Mocanu nu are o părere prea bună despre Jador. Când el și prietenii săi au fost în Dubai, Regele Vizualizărilor a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care era foarte … „darnic”.

De unde este Jador

Remus Ionuț Dumitrache, cunoscut ca Jador, s-a născut pe 25 martie 1995, într-o comună din județul Bacău. În 2017, a absolvit Facultatea de Relații Internationale. Cariera sa a început o dată cu participarea în cadrul emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D. Pe plan profesional, Jador este unul dintre cei mai ascultați cântăreți din România și a colaborat cu mulți cântăreți din România .

În perioada liceului, artistul a beneficiat de un program social destinat elevilor care provin din familii cu venituri mici. În cadrul programului ”Bani de liceu” , Remus Ionuț Dumitrache primea suma de 180 lei lunar. Criteriul principal pentru acordarea acestui sprijin financiar era ca membrii familiei să aibă un salariu mai mic de 500 lei pe lună, fiecare. Părinții artistului  dețiun un magazin de pește în piața mare din Bacău.

Pe plan personal, artistul este extrem de mândru de familia sa și nu de puține ori a zis că pentru aceștia ar face orice. În cadrul competiției ”Survivor România” de la Kanal D, acesta a povestit despre familia lui și a spus că pentru ei luptă în cadrul acestei emisiuni. În multe consilii din cadrul Survivor România, Jador a fost votat favoritul publicului. Conform site-urilor de specialitate, chipeșul manelist a fost unul dintre cei mai bine plătiți concurenți. Pentru fiecare săptămână petrecută în competiție, a încasat câteva mii de euro. Anul acesta, artistul și-a serbat ziua de naștere departe de familie, în Republica Dominicană.

Luna trecută, Jador și Moroșanu au participat la emisiunea „Roata norocului”, de pe Kanal D. Faimoșii și-au propus să ajute o familie aflată la grea încercare, care i-a impresionat profund. Pe parcursul transmisiei, Jador a întrețiunut atmosfera cântând câteva dintre melodiile sale, invitând publicul la dans. În 2019, artistul a participat la această emisiune alături de Bogdan Mocanu.

Dani Mocanu, atac la adresa lui Jador

Anul acesta, Jador a călătorit în Dubai, alături de alți prieteni faimoși. Pe rețelele de socializare, el și Bogdan Mocanu au postat mai multe poze și video-uri, care au fost văzute și de Regele Hiturilor din România. Bineînțeles, reacția acestuia nu a întârziat să apară

„Am văzut o grămadă de ”artiști” că au plecat în Dubai, mânca-v-aș… Bă, ce faceți voi în Dubai, mă. V-ați dus pe acolo la milogeală?  Ascultați la fratele vostru, vă spun din toată inima: veniți la mine la poartă că, mă jur în fața lui Dumnezeu, că vă dau eu bani! Vă dau eu bani, cât puteți să faceți la mine la poartă, nu puteți să faceți nici în Dubai. Nu vă e rușine, mă? Pozați pe acolo în vedete și pe voi nu vă știe nimeni pe aici. Sunteți nebuni, nu mai zic nimic!”, a spus Dani Mocanu într-o postare de pe rețelele de socializare

Revenind la întrebarea „de unde este Jador”, reamintim că tânărul manelist este din Bacău și a muncit extrem de mult pentru viața de lux pe care o duce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *