Prima pagină » Culinar » De post – Icre de fasole. Reţetă gustoasă şi săţioasă
De post - Icre de fasole. Reţetă gustoasă şi săţioasă

De post – Icre de fasole. Reţetă gustoasă şi săţioasă

27 mart. 2020, 09:20,
în Culinar

Sigur ai conserve de fasole în cămară. Acest preparat clasic de post se prepară în doar câteva minute. E consistent, aromat, fin, cremos. Hai la masă!

Ingrediente:

500 g fasole albă din conservă
zeama de la 1 lămâie
80-100 ml ulei
sare, piper
1 ceapă albă

Mod de preparare:

Scurgi fasolea într-o sită şi păstrezi puţin din zeama din conservă. Pui fasolea într-un blender fasolea, cu uleiul şi zeama de lămâie şi mixezi pâă obţii un piure cremos. Dacă e prea tare, adaui puţină zeamă din conservă şi mai mixezi.

Transferi într-un castron, adaugi ceapa tocată mărunt şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Decorezi după imaginaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`