Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – De la simulacru și război, discursul politic în postistorie sau strategii de comunicare, în Studioul BZI LIVE alături de lect. univ. dr. Arthur Suciu, scriitor, jurnalist și comunicator politic

LIVE VIDEO – De la simulacru și război, discursul politic în postistorie sau strategii de comunicare, în Studioul BZI LIVE alături de lect. univ. dr. Arthur Suciu, scriitor, jurnalist și comunicator politic

07 iul. 2024, 11:43,
în BZI LIVE

Luni, 8 iulie 2024, cu începere de la ora 14.30, în Studioul BZI LIVE este programată o interesantă, originală și incisivă emisiune – dialog alături de lect. univ. dr. Arthur Suciu (Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava”), scriitor, jurnalist și comunicator politic. În prim-planul producției media cu acesta se vor afla cele trei lucrări, publicate în primăvara acestui an: ”Discursul autonom. Strategii de comunicare”, Editura Universității ”Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași (în Colecţia ”Sophia”, coordonată de George Bondor. Vorbim de o lucrare susținută financiar de Universitatea ”Cuza”); ”Simulacru și război. Discursul politic în postistorie”, Editura ”Litera” și ”Fragmente. Eseu”, Editura ”Cartier”, 2024.

De la comunicare politică, interogații ”sfâșâietoare” din agitația lumii contemporane la poziția intelectualului în totalul dezechilibru etic și moral contemporan!

Ediția BZI LIVE ce-l are în prim-plan pe lect. univ. dr. Arthur Suciu pleacă, generic și simbolic, de la comunicare politică, interogații ”sfâșâietoare” din agitația lumii contemporane la poziția intelectualului în totalul dezechilibru etic și moral contemporan! Născut în 1974, la Suceava, lect. univ. dr. Arthur Suciu este scriitor și lector universitar la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării a Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava, unde predă cursuri din domeniul Științelor comunicării. A absolvit Facultatea de Filosofie și de Științe Social – Politice a Universității ”Cuza” din Iași și programul de studii aprofundate în Filosofie teoretică al Universității din București. Este doctor în Științele comunicării (SNSPA, 2013). A desfășurat, în București, o lungă activitate în jurnalism și copywriting politic. A publicat numeroase articole și studii științifice în reviste și volume colective. De asemenea, a scris editoriale și analize politice pentru Ziarul ”Financiar”, ”Cadran Politic”, blogurile Adevărul etc. și a realizat emisiunea City Talk, la Radio City FM din București. A publicat eseuri şi cronici literare în revistele ”Cultura”, ”Convorbiri Literare”, „Bucovina literară” și ”Argeș”. A obţinut Premiul pentru Debut în Literatură acordat de Revista ”Convorbiri Literare” pentru romanul ”În gaură”. Așadar, o producție media BZI LIVE inedită, provocatoare și dincolo de marasmul banal contemporan ce merită a fi urmărită din plin!

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`