Prima pagină » National » De la ce a pornit conflictul interlopilor din Capitală! Bebino a rămas fără degete

De la ce a pornit conflictul interlopilor din Capitală! Bebino a rămas fără degete

12 ian. 2020, 11:32,
în National

Un conflict violent a avut loc joi seară, în Capitală, între două grupuri de interlopi, una cu legături cu Gruparea sportivilor, două persoane ajungând la spital în stare gravă. Doi dintre cei implicaţi în conflict sunt cercetaţi pentru tentativă de omor.

”La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil că urmare aunei altercaţii”, anunţă Poliţia Capitalei.

Protagoniştii scandalului au fost Emil Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong şi Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, au declarat surse din anchetă pentru News.ro.

Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public.

Joe, fost boxer, însoţit de câţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire, care fusese ales de adversari într-un -un loc public, tocmai pentru a evita un eventual conflict violent. Imediat ce Emil Marius Alecu, zis Bebino însoţit de apropiaţi a sosit, a început bătaia, ajungându-se ca ambele tabere să facă uz de arme albe.

Conform surselor citate, un tânăr ar fi fost rănit grav de Emil Marius Alecu, zis Bebino, care la rândul său ar fi fost rănit cu sabia de Cezar Petcu – Joe. Încercând să se apare, Bebino şi-a pierdut un deget. O a doua lovitură cu sabia a primit-o în spate. Ambele victime au ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Pantelimon, unde în scurt timp s-au adunat zeci de apropiaţi. Pentru Bebino au venit, în afară de tatăl său, membri marcanţi ai grupării Sportivilor.

Marius Alin Alecu, cum se numește în realitate „Bebino” i-ar fi vândut stupefiante pe datorie, iar Joe ar fi întârziat cu plățile, arată gsp.ro

„Bebino” i-a cerut lui Joe 2.000 de euro, iar pentru a acoperi această datorie s-au înțeles acesta să își cedeze autoturismul.

Mașina urma să fie predată în zona Tei Toboc, unde tranzacția a degenerat într-un scandal sângeros. „Bebino” l-ar fi înjunghiat pe un alt bărbat din anturajul adversarului iar Joe l-a atacat pe „Bebino” cu o sabie.

„Bebino” a rămas fără câteva degete și s-a ales cu tăieturi adânci pe picioare și pe spate. A ajuns cu un taxi la spital, iar pe drum și-a pierdut cunoștința.

Protagoniștii scandalului, Cezar Petcu și Marius Alin Alecu sunt cercetați pentru tentativă de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024