Prima pagină » Local » De ce vă este frică de popor? Nici pe vremea lui Ceaușescu nu erau atâtea măsuri de securitate draconice – FOTO

De ce vă este frică de popor? Nici pe vremea lui Ceaușescu nu erau atâtea măsuri de securitate draconice – FOTO

24 ian. 2024, 12:29, 16 ,
în Local

Sărbătoarea de Mică Unire de la Iași ar trebui să fie un eveniment care să fie sărbătorit alături de popor. În aceste momente, tot centrul Iașului este plin de forțe de ordine, de garduri care împiedică poporul să interacționeze cu politicienii. Vă este frică de popor? De ce vă este frică de el dacă vă știți fără pată?

Este pur și simplu o „demență” a politicienilor ieșeni în frunte cu Mihai Chirica. În niciun an nu a fost atâta securitate. Oamenii cu copii au fost șocați: „Copilul s-a speriat când a văzut la fiecare colț oameni cu arme și câte 3 rânduri de garduri”.

Ieșenii sunt revoltați: „Nici pe vremea lui Ceaușescu nu exista atâta securitate.”

Cotidianul BZI.RO a stat de vorbă cu numeroși ieșeni prezenți la manifestări. Aceștia s-au arătat șocați de faptul că există atâta securitate. Aceștia au arătat că nici când venea dictatorul Nicolae Ceaușescu nu exista atâta securitate:

„Sunt pur și simplu șocată de măsurile de securitate care există acum. Am aproape 70 de ani și vă spun cu mâna pe inimă că nici măcar pe vremea lui Nicolae Ceaușescu nu a existat atâta securitate. Este șocant să vezi atâtea forțe care țin în mână arme și care au pus trei rânduri de garduri. Ce suntem noi? Suntem oi care sunt ținute în țarc?” ne-a vorbit Ana R.

Pe de altă parte, este umilitor să vezi cum această sărbătoare, care trebuie să fie despre Unirea românilor, despre unitate și despre idealuri atinse, s-a transformat într-o mare de securitate și de garduri. Un alt ieșean care a stat de vorbă cu reporterii BZI a punctat faptul că nu a putut să ajungă la timp la serviciu pentru că nu a fost lăsat să treacă:

„Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Trebuia să ajung la serviciu și din cauza măsurilor de securitate sporite, am întârziat. Păi cine mă plătește dacă sunt dat afară pentru că vor ei, între ei, să danseze Hora Unirii? Nu am văzut așa niciodată. Este pur și simplu o umilință pe banii noștri. Să fiți siguri că ei petrec și proștii muncesc și plătesc factura!” a spus Ioan C.

Mihai Chirica, îți este frică de popor?

„Demența” primarului Mihai Chirica este explicată de faptul că la Iași ar fi trebuie să ajungă Marcel Ciolacu. Aceste măsuri au fost luate pentru întâiul covrigar de la Buzău. Numai că, ce să vezi, Marcel Ciolacu a dat țeapă. Acesta, probabil de frică, nu a mai venit la Iași. Așadar, vă este frică de popor? De ce vă este frică? De ce nu lăsați românii să se bucure de acest eveniment? Simțiți că poporul nu vă mai iubește și că s-ar putea să vă ceară socoteală? Sunt multe întrebări la care politicienii precum Nicolae Ciucă, Mihai Chirica sau alții nu vor să răspundă.

Mihai Chirica dansează Hora Unirii fără nicio grijă. Poporul stă în spatele gardurilor!

Mihai Chirica dansează Hora Unirii fără nicio grijă. Poporul stă în spatele gardurilor!

De ce au fost instalate atâtea aparate de bruiaj în așa fel încât internetul nu funcționează în zonă? Cei responsabili de acest calvar ar trebui să plătească cu funcția!

În final, vă transmitem, vouă politicienilor, că românii se vor trezi în 2024 și vor „mătura cu voi pe jos” la alegerile europarlamentare, locale, prezidențiale și parlamentare. Nu o să vă ierte pentru umilințele la care au fost supuși ani la rândul. Umilințe care au culminat cu ziua de 24 ianuarie, zi de mare importanță pe care ne-ați furat-o!

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Ceașcă se credea iubit de popor, infractorii actuali știu că nu-s!… 😉

  • Am crezut ca au venit sa-l aresteze pe Chirica.

  • Se apara prostia.

  • Iohanis n-a venit pentru ca si-a pierdut caciula ruseasca cea maronie.

  • Cum fratilor? nu va mai place dictatura satanica de la bruxel?nu voi voiati democratie? luati cu paine…

  • Contribuabil

    Apar în public doar păziți de jandarmi.. ar trebui sa le fie frica de dosarele care urmează!

  • Hauriștii agresivi, pensionarii săraci, suferă din cauza jandarmeriei? De data asta n-a ieșit scandalul.

  • A foost liniste, mai putin vitele alea sososiste care rageau pe scari la Unirea. Elegant , atmosfera de sarbatoare. Fooarte bine daca doar cu arma stau linistiti la momente festive, cu arma sa-i pazeasca. Vor sa protesteze si sa huiduie, au tot timpul de maine incolo.

  • In nici o tara europeana nu am vazut atatea garduri…gardurile sunt pentru animale nu pentru oameni.Asa ceva este absurd si se vede ca sunt doua tipuri de oameni cei de dupa gard si cei in interiorul gardului.Cred ca cei din interior nu trebuie sa-si scape abuzurile in afara gardurilor.

  • Tot respectul pentru pompierii de la ISU!!!

  • Votez Sososca Presedinta Romaniei!!!!!!

    Votez Sosoaca! Votez Sosoaca ! Votez Sosoaca are 22% in sondaje ! Votez Sososca Presedinta Romaniei! Traiasca Diana Sosoaca ea ne va scapa de dictatura nazista din Romania!!!!!!! Ea va schimba totul in Romania. Nici in Rusia ,China sau Coreea de Nord nu este atata dictatura comunista – nazista ca in Romania. Sa vezi mai multi jandarmi cu pustile tintite catre copii decat noi care am venit in Piata ? Noi 500 ,jandarmi cu pustile catre noi ,2000 ,am crezut ca a inceput un razboi nicidecum ca sarbatorim marea Unire. Le este fricaaaaaaaaa criminaliiiiiiiiiii! Criminaliiiiii

  • Du-te-n chizda mă-ti cu Șoașoaca ta, voteaz-o președinta cotețului.

  • Ahahahahahahahaaaaa…

  • Se militarizeaza si momentele comemorative? La ce grad de handicat trebuie incadrati acesti netoti? Pai asa sa mearga prin orase si chiar la sedintele lor, politia locala sa care in spate aceste garduri dupa ei. Vor veni alegerile si sa nu mai auzim de acest individ Chirica in vecii vecilor in administratia ieseana.

  • Nazistii pnl- psd au vrut sa traga in noi si in copiii nostri!!!! Nici intr- o tara comunista nu se intampla ca la un eveniment istoric sa se desfasoare sub paza militarizata , mai multi jandarmi cu mitraliere si securisti decat noi participantii la Hora Unirii. Trebuie sa facem publice aceste evenimente pe toate ziarele internationale ca sa stie o planeta intreaga CA ROMANIA ESTE STAT SOCIALIST– NAZIST!!!!! Au vrut sa traga in noi si in copiii nostri !!!!!! Au vrut sa traga in noi si in copiii nostri crminaliii, ciuma rosie deareea galbena ,moarte voua moarte voua

  • Dupa cum se vede, romanii s-au saturat de actualii guvernanti si la alegeri o sa se vada cum sta treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`