Prima pagină » Actualitate » De ce Ungaria poate, dar România e condusă de proști și impostori precum Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă? Ungurii anunță că au descoperit unul dintre cele mai mare zăcăminte de aur din lume! Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să-l extragi

De ce Ungaria poate, dar România e condusă de proști și impostori precum Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă? Ungurii anunță că au descoperit unul dintre cele mai mare zăcăminte de aur din lume! Ce condiții trebuie să îndeplinești ca să-l extragi

01 apr. 2024, 08:57,
în Actualitate

Încă odată se dovedește că Ungaria este condusă de oameni mai capabili și mai verticali decât România. Țara noastră a avut nenorocul să ajungă să fie condusă de proști și impostori precum Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

Dacă la noi Roșia Montană este un subiect închis, în Ungaria a fost descoperit unul dintre cele mai mari zăcăminte de aur din lume. Ungurii au organizat un concurs internațional pentru extragerea zăcămintelor și a pus câteva condiții extrem de avantajoase pentru Guvern.

Ungaria păstrează jumătate din cantitatea extrasă de aur

Un studiu efectuat de compania minieră Hun Mining Research Development and Innovation Ltd, prezentat de Hungary Today și citat de publicația Origo, indică faptul că Munții Borzsony din nordul Ungariei ar putea găzdui aproximativ 1.000 de tone de aur și argint la o adâncime de 150 de metri. Acestă descoperire impresionantă, confirmată și de Daily News Hungary, depășește rezervele de aur ale Băncii Naționale a Ungariei, care sunt de doar 100 de tone.

Cu valoarea aurului estimată la aproximativ 59 miliarde de euro, un drept de exploatare în concesiune ar putea genera o producție totală de 9.000 de tone de aur și o cantitate similară de argint în aproximativ 42 de ani și jumătate. Această investiție ar putea crea locuri de muncă pentru 1.200 de persoane și ar putea conduce la înființarea uneia dintre cele mai profitabile mine de aur și argint din Ungaria.

După cinci ani de cercetări în zonă, documentația tehnică necesară pentru noua mină este acum gata pentru autoritatea minieră de stat. Bazându-se pe rezultatele forajelor de adâncime, extracția aurului și argintului ar putea fi realizată folosind tehnologia de spălare, eliminând astfel necesitatea utilizării cianurii, interzisă de Uniunea Europeană după poluarea cu cianură a râului Tisa din minele de aur din România în anul 2000.

Drepturile de exploatare a concesiunii vor fi atribuite printr-o licitație internațională, iar exploatarea efectivă a minei ar urma să înceapă în cinci ani. Dată fiind importanța resurselor valoroase ale zonei, proiectul are potențialul de a deveni unul dintre cele mai mari zăcăminte de aur din lume, conform informațiilor prezentate de publicațiile maghiare.

Cercetările efectuate indică rezerve semnificative de aur și argint în regiunea Nagyírtáspuszta-Rózsabánya, parte a Munților Börzsöny, sugerând că acest proiect ar putea aduce beneficii sociale și economice substanțiale zonei.

România este condusă de proști și impostori

La polul opus se află România care are rezerve de aur net superioare Ungariei și a multor altor state. Numai că ghinionul nostru este că suntem conduși de proști și impostori precum Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Cele două specimene au un nivel atât de mic de inteligență și unul atât de mare de impostură încât guvernează doar pentru propriul folos.

Vă aducem aminte faptul că scandalul Roșia Montană a fost unul imens mai ales în contextul în care Marcel Ciolacu susțintea, înainte de aflarea verdictului din proces faptul că vom pierde această judecată.

Timpul a dovedit că țara a câştigat procesul și că Gabriel Resources a pierdut mult la bursă. Asta în condiţiile în care odată cu declarațiile făcute de premierul Marcel Ciolacu, multinaţionala îşi dublase prețul acţiunilor.

În concluzie, trebuie să mai punctăm că romanii merită aceste specimene cum ar fi Marcel Ciolacu care nu are Bacalaureat, sau Nicolae Ciucă, generalul plagiator, pentru că asta au votat! Atunci când ești prost și votezi hoți, și lumea este mai grea pentru tine.

Trebuie ca anul 2024 să fie un al resetului, să dăm dovadă că romanii nu sunt atât de proști precum par. Trebuie să alegem suveraniști, patrioți în funcții publice, pentru că este singura noastră șansă să scăpăm de un faliment de țară. Așadar, Ungaria dovedește încă odată că are coloană cerebrală și că are politicieni capabili, spre deosebire de România care este condusă de proși și impostori precum Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *