Prima pagină » Cultural » De ce Toni Grecu nu a dorit să mai apară în lumina reflectoarelor. Ce planuri nebănuite are fostul lider al trupei Divertis

De ce Toni Grecu nu a dorit să mai apară în lumina reflectoarelor. Ce planuri nebănuite are fostul lider al trupei Divertis

14 nov. 2022, 09:22,
în Cultural

Multă lume se întreabă de ce Toni Grecu nu a dorit să mai apară în lumina reflectoarelor. Acesta are o carieră impresionantă în televiziune, însă de câțiva ani s-a retras de la tv și s-a reinventat pe plan profesional. Comediantul s-a dedicat familiei, însă nu a neglijat partea profesională. În curând, Toni Grecu își va surprinde fanii cu un proiect surprinzător. Iată ce planuri nebănuite are fostul lider al trupei Divertis.

De ce Toni Grecu nu a dorit să mai apară în lumina reflectoarelor

Toni Grecu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziuni din România. Fostul lider al trupei Divertis a făcut furori cu numerele sale umoristice și aparițiile savuroase de pe scenă. Acesta a cucerit publicul autohton cu energia sa debordantă și glumele inedite. De ceva vreme, Toni Grecu a dispărut de la televizor, dar și de la evenimentele mondene.

Celebrul artist și prezentator i-a surprins pe mulți când a anunțat că se va retrage o perioadă din lumina reflectoarelor. Acesta a vorbit recent despre perioada în care a fost departe de public, dezvăluind care au fost marile provocări din viața privată.

„Nu e vorba despre un motiv anume! Pur și simplu, avem și noi vacanțe. În meseria asta există perioade de muncă îndelungate, dar pot exista la fel de bine și pauze consistente. Eu mă aflu acum într-o perioadă de vacanță. Dar sunt foarte bine cu mine însumi! (…)

Comedia nu este astăzi cea mai importantă formă de exprimare artistică. Cândva ea juca un rol mult mai important. Azi, accentul cade pe reality-show-uri, sau pe emisiuni de bucătărie, sau pe genul de producții ce pun în prim plan talent show-ul. E posibil ca roata să se învârtă iar și să readucă comedia în prim plan, dar probabil că va dura o perioadă până se va întâmpla asta.”, a declarat acesta.

În prezent, Toni Grecu se dedică familiei sale, dar lucrează la un proiect de televiziune care este în desfășurare. Fostul lider al trupei Divertis este gata să își surprindă fanii, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii.

De succes pe plan profesional se bucură și Dan Negru. Acesta se declară un bărbat împlinit în carieră și pe plan personal. Pe Facebook, prezentatorul și surprinde fanii cu fotografii de familie, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Și actorul Mihai Rait a ajuns la vârsta marilor împliniri. Artistul are o soție superbă de care este tare mândru și se bucură din plin de rolul de tătic.

Ce spune fostul lider al trupei Divertis despre proiectele de televiziune pe care le-a refuzat

Toni Grecu s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și chiar a refuzat mai multe propuneri și proiecte de succes. Acesta a dezvăluit motivul pentru care nu a acceptat ofertele unor producători tv.

,,Am primit, spre exemplu, propunerea de a colabora cu cei de la iUmor. Am primit invitație și în primăvară, și acum, dar nu am putut merge. Nu s-au potrivit datele! (…)

Azi nu mai sunt în fața camerei. Sunt doar în spatele ei, fiindcă nu am încetat colaborarea cu televiziunea. Am un proiect care e în desfășurare. Așa că nu se poate vorbi despre un divorț de televiziune! Aș fi putut face podcast, fiindcă cred că am experiența necesară. Problema e că multă lume a făcut asta și am ajuns la concluzia că nu e cazul să îngroș rândurile producătorilor de podcast. Suntem o țară mică, cu puțini invitați capabili să spună o poveste care contează. Sunt puțini cei care știu să spună o poveste în România! Și atunci, invitații se cam repetă.”, a declarat acesta.

Toni Grecu a refuzat mai multe proiecte de televiziune și nu regretă că s-a retras o perioadă din lumina reflectoarelor. Fostul lider al trupei Divertis se dedică familiei sale, iar pe plan profesional pregătește un proiect inedit cu care să își încânte fanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *