Prima pagină » Cancan ultimă oră » De ce ține Diana, fiica lui Adrian Enache, sarcina ascunsă. Cine este tatăl copilului

De ce ține Diana, fiica lui Adrian Enache, sarcina ascunsă. Cine este tatăl copilului

24 mai 2023, 19:39,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, este însărcinată, însă nu vrea să vorbească momentan despre sarcină, iar celebrul ei tată preferă să nu comenteze informațiile apărute în presă.

Diana Enache, în vârstă de 25 de ani, urmează să devină pentru prima dată mamă, dar a ales să nu își împartă bucuria și cu publicul.

De ce ține Diana, fiica lui Adrian Enache, sarcina ascunsă

Se pare că tânăra efuză să vorbească despre viața personală și ține sarcina ascunsă pentru a se asigura că totul este în regulă din punct de vedere medical.
De altfel, crescută într-o familie aflată sub lupa publicului și a presei, Diana Enache vrea să își protejeze cât mai mult viața intimă, mai ales că tatăl copilului ar fi nimeni altul decât fiul milionarului Sorin Ovidiu Vîntu cu care se iubeste de mai mult timp.

Diana și Ionuț Vîntu formează un cuplu de aproape cinci ani, iar acum relația lor pare să fi ajuns la un nou nivel. Și asta pentru că fiica lui Adrian Enache este însărcinată, urmând ca peste câteva luni să aducă pe lume primul copil al cuplului.

Contactată de SpyNews, Diana Enache a spus: „Nu declar nimic. Toată lumea sună, nu am nimic de declarat. Nu declar nimic momentan, aflați voi la momentul potrivit”.

De asemenea, Adrian Enache, fericitul viitor bunic, a făcut și el o declarație scurtă pentru Wowbiz: „Cu tot respectul, nu comentez”.

Diana Enache, dezvăluiri despre relația cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Diana Enache a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre relația pe care o are cu Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Cei doi se iubesc de mai bine de patru ani, iar tânăra spune că se înțeleg foarte bine.

„Ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă și cred că acesta este lucrul cel mai important într-o relație: să te completezi și să aveți același viziuni despre viață și aceleași valori. Să vă raportați la aceleasi valori și lucruri pe care vi le doriți. Restul, mai cu sare, mai cu piper, că așa e în relații. Important este să fie solid”, a declarat Diana Enache pentru Unica.ro.

Potrivit Cancan, Diana este însărcinată în patru luni, iar în ultima perioadă a încercat să își ascundă sarcina în public. La finalul anului trecut, vedeta de la Prima TV dezvăluia că își dorește foarte tare să devină mamă și că speră că după naștere se va recupera ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *