Prima pagină » Cultural » De ce soția lui Laurențiu Duță nu își dorește să apară la evenimentele mondene. Artistul și partenera sa au o relație de 29 de ani

De ce soția lui Laurențiu Duță nu își dorește să apară la evenimentele mondene. Artistul și partenera sa au o relație de 29 de ani

15 dec. 2022, 08:37,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle de ce soția lui Laurențiu Duță nu își dorește să apară la evenimentele mondene. Ianula Duță are o căsnicie fericită alături de partenerul ei de viață, însă este extrem de discretă când vine vorba de familia sa. La rândul său, faimosul cântăreț a încercat mereu să își țină planul personal departe de ochii curioșilor. Dincolo de lumina reflectoarelor, Laurențiu Duță este un soț și un tată devotat. Artistul și partenera sa au relație de 29 de ani și o fetiță de care sunt tare mândri.

De ce soția lui Laurențiu Duță nu își dorește să apară la evenimentele mondene

Laurențiu Duță și soția sa formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 29 de ani și radiază de fericire împreună. Dacă pe Laurențiu Duță îl cunoaște totă lumea, puțini sunt cei care știu cine este soția acestuia.

Ianula Duță este profesoară de biologie și o prezență discretă în lumea mondenă. Aceasta nu își dorește să apară prea des în lumina reflectoarelor, însă își susține mereu soțul în carieră. Partenera de viață a celebrului cântăreț este o soție și o mamă devotată. Ianula și Laurențiu Duță se bucură din plin de rolul de părinți și reușesc de minune să îmbine profesia cu planul personal. Cei doi au împreună o fată, pe Lorena, în vârstă de 15 ani.

Recent, Ianula Duță și-a sărbătorit ziua de naștere, iar soțul ei a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant și o fotografie cu femeia care i-a cucerit inima încă de pe vremea când era la liceu.

,,La mulți ani, soției mele Ianula! De o viață împreună.”, a scris artistul pe Instagram.

De viața de familie se bucură din plin și Lavinia Petrea. Îndrăgita prezentatoare de știri are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se bucură din plin de rolul de mamă. O altă vedetă care nu ține cont de vârstă și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor este Valentina Pelinel. Aceasta își asumă trecutul amoros tumultuos, iar în prezent se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață.

Cum a cunoscut-o artistul pe frumoasa lui soție

Ianula și Laurențiu Duță sunt împreună încă de pe vremea când erau la liceu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 29 de ani și radiază de fericire împreună. Aceștia au o fiică de care sunt tare mândri. Laurențiu Duță se bucură din plin de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de lumina reflectoarelor, artistul este extrem de discret când vine vorba de viața privată.

Faimosul cântăreț evită să ofere prea multe detalii despre familia sa, dorind să o țină cât mai departe de scandalurile din showbiz-ul autohton. Cu toate acestea, Laurențiu Duță a dezvăluit rcent cum a cunoscut-o pe frumoasa lui soție și cum a început povestea lor de dragoste.

„Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea şcolii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam şi o salutam. Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii. Cântam cu chitara şi câştigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al şcolii.

Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat şi faptul că era retrasă, cuminţică. De atunci, din 1993, am rămas împreună.”, a precizat artistul.

Soția lui Laurențiu Duță are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei de viață și se declară o femeie împlinită. Ianula și Laurențiu Duță au o căsnicie fericită și o fetiță de care sunt tare mândri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`