Prima pagină » Sanatate » De ce se injectează acid hialuronic în lobul urechii? Explicațiile medicului Lucian Popa – VIDEO

De ce se injectează acid hialuronic în lobul urechii? Explicațiile medicului Lucian Popa – VIDEO

03 mart. 2023, 09:58,
în Sanatate

De ce se injectează acid hialuronic în lobul urechii? Iată care este motivul pentru care multe persoane apelează la acest tratament, potrivit medicului primar de chirurgie plastică reconstructivă dr. Lucian Popa.

Tratamentele cu acid hialuronic au devenit tot mai populare în ultimii ani. Fie că se folosesc pentru augmentarea buzelor, fie că se optează pentru o refacere a unei anumite zone, aceste tratamente au devenit extrem de versatile, fiind utilizate pentru numeroase proceduri estetice. De pildă, acidul hialuronic este folosit pentru restaurarea țesuturilor, de la refacerea volumului, la refacerea hidratării, la îmbunățirea calității pielii și până la refacerea țesutului gras și a musculaturii.

De ce se injectează acid hialuronic în lobul urechii? Dr. Lucian Popa: „Totul se reface cu diferite procedee”

Potrivit medicului Lucian Popa, acidul hialuronic este folosit, alături de alte substanțe, în toate atrofiile structurale, printre care se numără și lobul urechii. Odată cu trecerea timpului, toate țesuturile corpului suferă un fel de atrofie, în sensul că pierd structuri, pierd volume, pierd hidratare. Aceste procese naturale fac ca țesuturile să se laxeze, să se înmoaie sau să facă cute. Tocmai de aceea, totul se poate reface cu diferite procedee, cum ar fi acidul hialuronic, care a avut o creștere spectaculoasă și care, din acest punct de vedere, este unul dintre elementele de estetică cele mai des uzitate în lume în momentul de față.

„Este acid hialuronic, la fel ca în toate atrofiile structurale. Deci, practic, noi în decursul timpului suferim un fel de atrofie, pierdem din structuri, pierdem din volume, pierdem din hidratare și aceasta face ca țesuturile să se laxeze, să se înmoaie, să facă cute și așa mai departe. Din punctul acesta de vedere, totul se poate reface cu diferite procedee, cum ar fi acidul hialuronic, care a avut o creștere spectaculoasă și care, din acest punct de vedere este unul din elementele de estetică cele mai des uzitate în lume în momentul de față sau cu alte substanțe. Există foarte multe tipuri de substanțe care pot să restaureze țesuturile de la refacerea volumului, la refacerea hidratării, la îmbunătățirea calității țesuturile, a pielii, a țesutului gras, a musculaturii.”, a declarat medicul Lucian Popa, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

dr lucian popa în studioul bzi live

„Există foarte multe tipuri de substanțe care pot să restaureze țesuturile de la refacerea volumului, la refacerea hidratării, la îmbunătățirea calității țesuturile, a pielii, a țesutului gras, a musculaturii.”

Medicul Lucian Popa: „Există substanțe care tonifică mușchiul”

Nu multă lume știe, dar și tonusul muscular poate fi refăcut. Există substanțe care tonifică mușchiul, iar din acest punct de vedere, chiar de câțiva ani, medicul Lucian Popa a propus liftingul 4D, în care fiecare structură a feței este remodelată, în funcție de necesități.

„În momentul de față pot să fac, dețin această tehnică, de a reface tonusul muscular la nivelul corpului. Există substanțe care tonifică mușchiul, iar din punctul acesta de vedere, chiar de ceva ani, am propus liftingul 4D, în care fiecare structură a feței este remodelată, în funcție de necesitățile pe care le avem.”, a adăugat dr. Lucian Popa, medic primar de chirurgie plastică reconstructivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *