Prima pagină » Cultural » De ce Sanda Țăranu nu are copii. Ce suferințe ascunde celebra prezentatoare

De ce Sanda Țăranu nu are copii. Ce suferințe ascunde celebra prezentatoare

27 mart. 2023, 11:25,
în Cultural

Multă lume este dornică să afle de ce Sanda Țăranu nu are copii. Marea crainică din istoria TVR are o carieră impresionantă și a cucerit publicul pe vremea când se afla la pupitrul știrilor. Vedeta a ajuns la frumoasa vârstă de 84 de ani și se dedică vieții de familie. Dincolo de celebritate, Sanda Țăranu este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Iată ce suferințe ascunde celebra prezentatoare.

De ce Sanda Țăranu nu are copii

Sanda Țăranu este una dintre cele mai iubite și cunoscute crainice din istoria TVR. Aceasta a făcut furori pe vremea când se afla la pupitrul știrilor sau când a fost narator al emisiunii ,,Teleenciclopedia.” Marea doamnă a televiziunii române are o carieră impresionantă și se bucură din plin de celebritate.

La vârsta de 84 de ani, Sanda Țăranu se menține în formă și se dedică vieții de familie. Aceasta a oferit recent câteva detalii despre trecutul său amoros, dezvăluind motivul pentru care nu are copii.

,,Acum simt mai mult lucrul ăsta, atunci nu, pentru că munceam ca bezmeticii… Iubeam amândoi (ea și soțul său – n. red.) copiii, dar n-am fi vrut să-i lăsăm așa la joacă, pe stradă, cu cheia de gât, și noi să fim la serviciu. Probabil că eu m-aș fi lăsat de meserie.”, a mărturisit vedeta.

În prezent, Sanda Țăranu se dedică vieții de familie și este o prezență discretă în lumea mondenă. Din lumina reflctoarelor s-a retras și celebra Delia Budeanu, una dintre cele mai apreciate prezentatoare și jurnaliste din România.

Cum reușește să se mențină în formă celebra prezentatoare

Sanda Țăranu se află într-o formă fizică uimitoare la vârsta sa. Aceasta a devăluit că îi este dor de televiziune și de colegii de breaslă, însă preferă să își ducă viața discret alături de cei dragi.

„Îmi este dor de luminica reflectoarelor, dar nu doar mie trebuie să îmi fie dor ci și altor persoane. Mă gândesc cu drag de acele momente din televiziune, dar nu trăiesc în trecut. Sunt foarte bine ancorată în realitate. Mi-a plăcut toată viața mea să fiu informată.”, a declarat aceasta.

Celebra crainică de la TVR a precizat cum reușește să își păstreze tonusul și energia la frumoasa vârstă, dar mai ales cu ce se ocupă de când nu mai apare în lumina reflectoarelor.

„Sunt bine, muncesc! Am o mulțime de treburi în perioada aceasta. Trebuie să plătesc taxele, impozitele la stat, facturile în fiecare lună și tot așa. Mai am și alte preocupări dar nu vreau momentan să vorbesc despre ele pentru că îmi doresc să îmi iasă. Este vorba de ceva de scris, o să vedeți dacă o să iasă, despre ce este vorba.

În rest, merg destul de mult pe jos pentru că mersul pe jos face picorul frumos! Uneori merg pe zi și câte patru ore pentru că locurile în care trebuie să ajung eu nu sunt mijloace de transport în comun. Atunci când merg pe jos îmi place să admir oamenii, natura și pomii care îmi apar în față.”, a mai precizat aceasta.

La vârsta de 84 de ani, Sanda Țăranu are o carieră de succes în televiziune și o poveste de viață impresionantă. Marea doamnă a televiziunii românești s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și este o prezență discretă în showbiz-ul autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`