Prima pagină » Culinar » De ce să pui morcov călit în supă
De ce să pui morcov călit în supă

De ce să pui morcov călit în supă

07 ian. 2020, 13:34,
în Culinar

Dacă vrei să ai succes în bucătărie, trebuie știi câteva trucuri. Mai ales când vine vorba despre supe. Iată de ce ar trebui să adaugi morcov călit, când le pregătești.

Supa va avea o culoare plăcută dacă adăugaţi puţin morcov ras pe răzătoarea mică şi călit în puţin ulei. Dacă ciorba sau supa ți-a ieșit prea sărată, nu este nevoie s-o arunci. Pune în ea o felie mare de măr sau de cartof și vei rezolva problema, potrivit lifehacker.com. Dacă ai ars ciorba, poți adăuga cu încredere unt de arahide – câte o lingură la fiecare 250 de ml de preparat.

Înainte de a lua supa de pe foc, adăugați în ea puțin suc de morcovi. Supa va avea un gust mai apetisant și va fi mai sănătoasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *